2777
2789
عنوان

دلم یهو تنگ شد 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 41 پست
خوش به سعادتت ما که نرفتیم چی😭😭😭😭😭😭😭😭😭

منم نتونستم کربلا برم امسال

ولی سال دیگه اربعین میرم ان شاءالله

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    
ن بخدا منم دو سه سالیه اصلا برام فرقی نمیکنه 😧😧😧 بحالت غبطه خوردم الان 😢

از بچگی همینجوری بودم جوری ک نامزدم میگف هرکسی نمیتونه حالتو درک کنه مثلا ی سری علامتارو میبینم ناخوداگاه گریه میکنم دسته خودمم نیس 

اینم بگم من محجبه نیستم تیپمم امروزیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم نتونستم کربلا برم امسال ولی سال دیگه اربعین میرم ان شاءالله

اگه کسی خواب ببینه داره میره کربلا تعبیرش چیه ؟؟شما میدونید ؟؟

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

10 روز اول محرم وتقعا حال و هوای دیگه ای داره بین تموم روزای سال..سعی کردم پسرم رو از وقتی باردار بودم این ده شب با خودم هیئت ببرم تا توی مراسم های امام حسین قد بکشه و بزرگ بشه، به عنوان مادرش سعی کردم از همون بچگی راه نجاتو توی تمام مراحل زندگیش بهش یاد بدم.

البته همیشه برای ولادت ائمه هم خونمون شادی بوده و شام مخصوص درست کردم. آرزومه که پسرم با محبت اهل بیت بزرگ بشه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

چن بار خواب دیدم رفتم کربلا تو حرم حضرت عباسم ی سینیه بزرگ دستمه دارم اب میدم ب ژائرا لیوانای کوچیک اما سینیه خیلی بزرگ بود چوری ک بخودم میگفتم من چجوری زورم رسیده اینو بلند کنم😔😔😢😢😢😢

10 روز اول محرم وتقعا حال و هوای دیگه ای داره بین تموم روزای سال..سعی کردم پسرم رو از وقتی باردار بو ...

الهی ک ب ارزوت برسی انشاءالله گل پسرت علمدار بشه 

الهی ک ب ارزوت برسی انشاءالله گل پسرت علمدار بشه 

ممنوووووون عزیزم

انشالله فرزندان شما هم نور چشمتون باشن

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
از بچگی همینجوری بودم جوری ک نامزدم میگف هرکسی نمیتونه حالتو درک کنه مثلا ی سری علامتارو میبینم ناخو ...

نه حالت کاملا قابل درک شاید اطرافیانت تو حال و هوات نیستن من ادمای زیادی میشناسم که دلتنگ محرم هستن و برای رسیدنش از اخرین روز صفر روز شماری میکنن

وگرنه روایت داریم 

نشانه شیعیان اینه که سه بار اسم امام حسین رو واسشون بیاری اشکشون جاری میشه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
نه حالت کاملا قابل درک شاید اطرافیانت تو حال و هوات نیستن من ادمای زیادی میشناسم که دلتنگ محرم هستن ...

یا حسین 😢😢😔😔

شیطون بلا از شوهرت خبری نشد زنگ نزد همش تو فکرتم

ن عزیزم اون ک بیخیاله منم بیخیال شدم شنبه میرم پیش وکیل مشاوره بعدم دادگاه