2821
2789

سبحان حسيني

اميرحسين حسيني

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

امیر سام هم خوبه

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عليسان حسيني هم قشنگه

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

خیلی هم قشنگه عزیزم ..منم امیرعباس دارم ....چطور دوتا پسر رو امیر محمد یا امیر حسین ویا ...بزارند بد نیست حالا پدر وپسر مثل هم بده ....واقعا بعضیا فقط به دنیا اومدند برای ضدحال دیگران وخودشون

با ادب ها رو همه دوست دارند😍😍

بعد سید امیر عباس حسینی خیلی طولانیه سید طه حسینی یا سید حسام حسینی به نظر من شکیلتره بازم هرطور خودتون صلاح میدونید

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.

اینم بگم گلم اگر دوست داری سید هم رو با اسمش صدا کنی اون سخته شاید نگند ...من دوست داشتم آقا بگم رواسم پسرم زورم میاد ....اگر نه با سید صدا نمیکنی بزار...خلاصه اسم قشنگیه

با ادب ها رو همه دوست دارند😍😍
چرا دوباره امیر؟حسام یا پارسا به فامیلیش میاد 

نمی‌دونم هیچ کدوم اسم پسرا به دلم نمیچسبه مهرزاد دوست داشتم که باباش نمیزاره فقط توانی یه مورد باهام موافقه😔😔

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز