2777
2789
عنوان

عکس 😍 عکس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 11637 بازدید | 410 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدل مامان😍😍😍😍

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔

شیطونک من😍😍😍

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
من عاشقتم سوگلیییییی😍😍😍😘 خب؟؟؟😘❤️

معلومه چون دل به دل راه داره خوشگل خانوم کفتر باز 😅😅😅😍😍😍😍هنوزم شلوارتو با تک تک رنگاش یادمه

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
اوو دم شماااا گرررررم🌹❤️😘 فقط ي مقدار دير نشده؟ 😂اميدي هست ؟🤦‍♀️

خودمم دیر رسیدم فک نکنم امیدی باشه 😜😜😜

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
ای جونم سوگل قشنگم 😍😍😍😍😍 قربونت بشم من خوشگل خانم با معرفتم 😍😍😍😍😍 عزیزی دلبر جان 😍😍😍

بوس روی جفت لپات خدانکنه زندگیم ❤❤❤❤❤❤💘💘💘💘💘💘💘

معلومه چون دل به دل راه داره خوشگل خانوم کفتر باز 😅😅😅😍😍😍😍هنوزم شلوارتو با تک تک رنگاش یادمه

جوووووونننننننن😍😍😍🤗 سوگل رسما کفتر باز شدممممم اومدی بگو عکسشو بزارم ببینیش😍😍😍😂😂😂

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖