2777
2789
عنوان

اعتراف

259 بازدید | 25 پست

لطفا سرزنش نکنید 

قبلنا یکی از آرزوهام طلاق آدما از همدیگه بود!! نمیدونم چرا.... خلاصه بود دیگه. به زبون نمی آوردما

الان سر خودم اومده..... الان دیگه برا دشمنمم نمیخوام..... خیلی خیلی درد بزرگیه. 

از روی حسادت بود یا چی؟؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم يكي از نزديكانم اينجوريه يعني خدا نكنه من چيزي بخرم تا يه مدت بساط داريم خدا كنه ارزوي طلاق ب ...

نزدیکان من هم همینن

تقریبا مطمئنم بیشتر آدما همینن. بعضیا عین من میفهمن و برا رها شدن ازش اعتراف میکنن بعضیا انکار میکنن

من تو طلاقم دیدم ب جز پدرومادرم بقیه خوشحال بودن !!!! مرگ خوبه اما برا همسایه

الان سر چی داری جدا میشی؟

خیلی چیزا

دهن بینی خیانت بددهنی توهین تحقیر خساست .... طلاق بهترین گزینه برا منه. ولی خب ب جز من کسی ب این چیزا دقت نداره همین ک جدا شدم و بدبخت شدم کافیه

خیلی چیزا دهن بینی خیانت بددهنی توهین تحقیر خساست .... طلاق بهترین گزینه برا منه. ولی خب ب جز من کس ...

چقدر احساست منفیه  

طلاق گرفتی  چرا بدبخت بشی ان شاالله یه مرد خوب سر راهت قرار بگیره

دنیا اونقدرها جدی نیست   

به خدا قسم كه من ابنجوري نيستم

شده غبطه بخورم بگم خوش به حال فلاني فلان شرايط و داره كاش منم برسم بهش

ولي حسودي هيچ وقت

خدا كمكت كنه

اميدوارم روزي ديگه اينجوري نباشي

فقط از خدا طلب امرزش بكن از خودش بخواه

منو آذر صدا کنید😊
چقدر احساست منفیه   طلاق گرفتی  چرا بدبخت بشی ان شاالله یه مرد خوب سر راهت قرار بگیره

نظر خودم هم در مورد طلاق دیگران همین بود. برا همین ته دلم خوشحال میشدم. میدونی چیه فک میکنم چون اون موقع مجرد بودم فک میکردم متاهلی ینی اوج خوشبختی. ازدواج ک کردم فهمیدم چه جسارتی داشتن اونایی گاهی حتی خوشبخت تر.

احساسات الانم خیلی فرق کرده

یه بنده خدایی رو می شناسم به شدت حسود   مقایسه  گر

خدا رو شکر میلیاردر هستند و وضع مالی خوبی دارند ولی با این وجود اگر از اطرافیان کسی یک دست استکان ارزان قیمت بخره اینها باید دقیقا همون رو بخرند😐😐😐

کسی بچه دار بشه ناراحت میشن البته بچه دارند

با وجود داشتن 3 . 4 تا ماشین اگر کسی ماشین خوبی بخره همون مارک رو باز میخرن😂😂😂

من اصلا نمی تونم درکشون کنم 

خیلی چیزا دهن بینی خیانت بددهنی توهین تحقیر خساست .... طلاق بهترین گزینه برا منه. ولی خب ب جز من کس ...

منم این چیزارو دارم ولی طاقت اوردم ولی نابود شدم دیگه نمیدونمم چیکار کنم میترسم از طلاق سنمم کمه