2777
2789

اوووووووووو

ما دنبال گشادشدنشیم

تودنبال تنگیشی

چ بیکاررررری

عضویتتم مبارک😏😏😏😏

مثل درد من تو دنیا هیچ درد مبهمی نیست،تو رو دارمو ندارم این عذاب درد کمی نیست....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط عمل.....من عمل کردم راحت شدم

عملش سخت بود؟میشه توضیح بدی که چطوری بودی؟

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
به نظرم یک دو سه خیلی تنگ کنه.چسب رازی بهتره

بچها مسخره نکنید واقعا یه مشکل جدی هستش برای خانم ها....و جدا از نزدیکی باعث افتادگی رحم و عفونتهای قارچی بدی میشه

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
الان زنانی از سرزمین نی نی سایت میان میگن خوش ب حااااالت ی راهی هم برای گشادی بگید پدرم در اومد😁😉 ...

وایی دقیق درست گفتی

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
الان زنانی از سرزمین نی نی سایت میان میگن خوش ب حااااالت ی راهی هم برای گشادی بگید پدرم در اومد😁😉 ...

پیداشد😂😂😂😂

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

😁😁😁😁😁😂😂😂

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
اوووووووووو ما دنبال گشادشدنشیم تودنبال تنگیشی چ بیکاررررری عضویتتم مبارک😏😏😏😏

ببین مشکل خیلی ها ممکنه باشه خواهشا به سخره نگیرید دوست نداری نیا.شلید با کاربریش روش نشده بیاد یا کسی رو نداره کمک کنه

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست