2777
2789
افرین  تقریبا میشه ماهی ۳ کیلو      چجوری غذا میخوردی  مثلا چه اندازه   ...

خيلي زياد ميخوري عزيزم

من روزي ٦٠٠ كالري شما بيشتر از ١٢٠٠ كالري نخور

هر روز باشگاه يكساعت هوازي يكساعت كار با دستگاه

هر شب ٧-٨ كيلومتر پياده روي

من كه الان تو تثبيتم روزي ٢٠٠٠ كالري نميخورم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خوردن ادم لاغر نميسه اراده اراده اراده نخوردن ورزش پياده روي از ١٠٠ شدم ٥٣ الان ٥٦-٥٧

دقیقا اراده بهترین چیز برا لاغری ،من تو دوماه تونستم ۱۰کیلو کم کنم ،بعد دوماه ارادم خوابید منم خوابیدمو ب لاغری فک کردم 

ولی الان داره ارادم جوونه میزنه کم کم شروع کردم ب پیاده روی اونم تو خونه 😩بخاطر بچه کوچیک داشتن

خيلي زياد ميخوري عزيزم من روزي ٦٠٠ كالري شما بيشتر از ١٢٠٠ كالري نخور هر روز باشگاه يكساعت هوازي ي ...

آخه حتی چیزای کم هم بر میدارم   میشه ۲۰۰۰   شما  مثلا چه چیزایی میخورین که این همه کم در میاد تو صبحانه و ناهار و شام

آخه حتی چیزای کم هم بر میدارم   میشه ۲۰۰۰   شما  مثلا چه چیزایی میخورین که این همه کم ...

سالاد با فيله مرغ گريل

تخم مرغ اب پز بدون زرده با گوجه

ساعت ٧ مسواك بزن كه ديكه چيزي نخوري

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
افرین  تقریبا میشه ماهی ۳ کیلو      چجوری غذا میخوردی  مثلا چه اندازه   ...

۲۰۰۰کالری ک زیاااادهههه 

منم روزی ۸۰۰کالری میخوردم با پیاده روی و رقص ،ماهی۴تا۴/۵ کیلو کم میکردم 

دقیقا اراده بهترین چیز برا لاغری ،من تو دوماه تونستم ۱۰کیلو کم کنم ،بعد دوماه ارادم خوابید منم خوابی ...

ببین روشاتو  به من بگو  روزی چند کالری مصرف میکردی ؟  چند ساعت ورزش داشتی؟!  چند ساعت خواب؟!  منظورم اینه صبحا چند پا میشدی؟!   و در چه حد غذاهایی میخوردی واسه صبحانه و ناهار و شام و میان وعده   

خواهشا کمک     من باید تا بهمن ۱۵ کیلو کم کنم

ببین روشاتو  به من بگو  روزی چند کالری مصرف میکردی ؟  چند ساعت ورزش داشتی؟!  چند ...

ببین من همهههه چی میخوردم همهههه چی ،حتی ماکارونی ،ولی کم میخوردم و مواظب بودم بیشتر از اندازه کالریم نباشه ،اگه ی وعده ای بیشتر از کالری اون وعده میخوردم ،تو وعده بعدیش جبران میکردم و کم میخوردم 

سه وعده غذامو داشتم با میان وعده هاش ک میوه بودن 

خوابم تنظیم نبود 

روزی نیم ساعت پیاده روی داشتم و تا دوساعت رقص 

خودمم چون دوتا بچه دارم بیشتر سرپاهستم

ودرکنار اینا چای سبز میخوردم و ی قرصی هم خودم با دارچین و زنجبیل وزیره و عسل (ازهرکدوم ی قاشق) درست کرده بودم و میخوردم 

ب قرصای لاغری هم نه فکر کن و نه اعتماد ،منم همینجا ک میگفتن اسلیم کوئیک خیلی خوبه و لاغر میکنه ،خریدم ولی چنان اشتهامو زیاد کرد ک داشتم خونه رو هم با آجراش میخوردم

ببین من همهههه چی میخوردم همهههه چی ،حتی ماکارونی ،ولی کم میخوردم و مواظب بودم بیشتر از اندازه کالری ...

ببین منم الان تو اون برنامه سامسونگ هلس عضو شدم خیلی سرعتش کند نیست یا مشکل از اینترنت منه؟!  بعد تو برنامه های پیشنهادی میزنه  تلاش مجدد  و عدم اتصال به سرور  که من هم اینترنت دارم؟  واسه تو ام اینطوریه؟