2777
2789
عنوان

♥︎آمار شبانه زنده داران و سربازان نینی سایت ❤︎

| مشاهده متن کامل بحث + 2593 بازدید | 412 پست
اون حموماي قديم كه مامانا ميسابيدنمون دولايه ازمون ميرفت ميومديم عش ميكرديم و ميگفتن😂

اره بخدا

کف دستامون پوست مینداخت ،حمومموم که داغ

بعدشم که شش تا لباس روهم تنمون میکردن زیرلحاف😂😂😂

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙

غیراز شما کی بیداره

من تنها بیدارم و پدرشوهرم درحال خرو پفه😅😅

میرسد روزی که بی هم میشویم..یک به یک از جمع هم کم میشویم..میرسد روزی که ما درخاطرات..موجب خندیدن و غم میشویم..گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق..میرسد روزی که بی هم میشویم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂سبزی ندارم ولی چاقومو اماده کردم🔪🔪برا سبزی پاک کردن

نه خواهر چاقو رو بذار زمین،اب شنگولی بهت نساخته میزنه لت و پارمون میکنی😁😁😁😁😁😁

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

آخه بی دلیل هم..... میشود😚😁خیلی حسوده

حسود خوبه 

ك و ن سوختن 

كه داداشش عاشقته 

اسفند دود بشه 

با عنبر نسا 

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
سبزي خورد كنا رو ميديم بهت 

بده بیاد 

راستی خواهر این اقدس همسایه بغلیه نصرت اینارو دیدی؟چ فیس و افاده ای داره بخدا

(الکی مثلا ما همسایه ایم و داریم غیبت میکنیم)😐😐

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
آرهههه چ خوب یادته...ولی خوزستان زندگی میکنیم

دههههه پ چی فک کردی😀😀😀😀😀😀

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

خواهر سبزي خورد كن مگه چاقو نداشتي

دارمش خواهر گذاشتم همه رو پاک کنیم بعد خوردشون کنیم

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

مادرشوهر من هربار بياد خونه م بايد داخل همه كمدا و كشوها و كابينتارو ببينه.سر اين كارش كارمون به طلاق كشيد.بيشتر از يكسال باهاشون رفت و آمد نكردم.يه ما پيش بعد از حدود يكسال و نيم اومد خونه م بعد از كلي نصيحت ديگران كه ديگه فضولي نكن سرك نكش به همه چي كار نداشته باش.خانم و با شخصيت اومد و رفت.دو هفته پيش دوباره اومد ولي نتونست خودشو كننرل كنه.من بيرون بودم باهم اومديم خونه تا درو باز كردم پريد تو.تا من كفشامو در آرم و كفشامونو بزارم تو جاكفشي تمام كابينتارو باز كرد ديد تازه پررو ميگه خريداتو بيار بزار تو اين كابينت اينجا جاشه

همه به جرم مستي سرِ دارِ ملامت،ميميريم و ميخونيم سرِ ساقي سلامت

اینا هم خیلی میسوزن..شوهر منم اینجا ک میایم بیشتر دورم میگرده و اونا یقه خودشونو ج. میدن😅😅

میرسد روزی که بی هم میشویم..یک به یک از جمع هم کم میشویم..میرسد روزی که ما درخاطرات..موجب خندیدن و غم میشویم..گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق..میرسد روزی که بی هم میشویم
غیراز شما کی بیداره من تنها بیدارم و پدرشوهرم درحال خرو پفه😅😅

😂😂😂😂

من خونمون و مامانم خروپف ميكنه در اتاقشون هم باز 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂

فردا بايد برم بازار انبارگردي داريم 

عصر هم پهنم خونه مادرشوهر بايد شكايت كنم از پسرش

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚

@لیییییییلا  بیا اینجا سبزی پاک کنیم😁

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
ب منم یکم سبزی بدین😁

باشه بیااااااا🔪🔪🔪🌿🌿🍀🍀🌿🌿🌱🌱🌱تمیز پاک کن جون ننت،من حساسم😀😀😀😀

اینا هم خیلی میسوزن..شوهر منم اینجا ک میایم بیشتر دورم میگرده و اونا یقه خودشونو ج. میدن😅😅

جووون 

چشم_بددور# 💙