2821
2789
عنوان

خواهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 24 پست
خدانکنه ایشالله خدا برات حفظش کنه مادرتو از پدر و مادر عزیزتر وجود نداره  خواهرتو دایورت ...

کاش اونقدر داشتم که منتظر کمک اون نبودم سه شیفت کار نیکنم زورم نمیرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باز اگر از گشنگی بمیرم خانوادم هم می‌نالند و ندارم ندارم میکنن تا یک قرون از مالشون کمکم نکنن،بعضیها روششون اینه عزیزم،خیلی فیلمن،خب رو در بایستی که نداری خواهرته،به روش بیار که کمک کنه پررو،بگو تو هم باید سهمتو بدی

منم باز اگر از گشنگی بمیرم خانوادم هم می‌نالند و ندارم ندارم میکنن تا یک قرون از مالشون کمکم نکنن،بع ...

میگم میگه ندارم ... میگه نبین پول خرج میکنم اینارو شوهرم میکنه در حالی که هممون میدونیم شوهرش بی کاره از اول ازدواجش و همه خرحای این چنینی و بریز بپاش های عجیب و غریبش رو خودش میکنه

مگه شغل خواهرت چیه آخه امکان نداره آنقدر داشته باشه ولی نخواد کمک کنه مشکلش چیه پس شما هم متاهلی؟

وکیله....

آره منم متاهلم فعلا نامزدم دارم حهازم میخرم واسه خودم خرج خونرم میدم کامل 

حتی تو خرج خونه کمک نمیکنه

مگه شغل خواهرت چیه آخه امکان نداره آنقدر داشته باشه ولی نخواد کمک کنه مشکلش چیه پس شما هم متاهلی؟

نمیفهمم مشکلش جیه برادرم ورشکست که شد مشکل ما شروع شد... من حتی ئاسه خونه اونم خرید میکنم دوتا بجه داره به اونم کمک نمیکنه

نمیفهمم مشکلش جیه برادرم ورشکست که شد مشکل ما شروع شد... من حتی ئاسه خونه اونم خرید میکنم دوتا بجه د ...

خدا کمکت کنه عزیزم 

انشالله سلامتی و رزق و روزی حلال خدا بهتون بده

یا من هو اضحک و ابکی