2777
2789
عنوان

جاری جان

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 45 پست
واقعا  این شده دغدغت و حتی رفتی پرس و جو واسش ...فرضا دروغ گفته باشه میخوای مثلا چکار کنی ...بب ...

عزیزدلم من اصلا ادم فضولی نیستم اما وقتی میبینم اون ب بهونه یه وسیله میاد کل لباسای منو دید میزنه و حتی مانتویی ک تا حالا نپوشیدمو تن میکنه حق ندارم ی ذره اکاراش سردربیارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که این کارو می‌کنی پس با اون فرقی نداری . اون یه جور شما هم یه جور فضولی  ناراحت نشیا در ش ...

پستایی که تواین تایپیک برا خانوما تایپ کردم رو بخونید چند نمونه از کاراشو گفتم

عزیزدلم من اصلا ادم فضولی نیستم اما وقتی میبینم اون ب بهونه یه وسیله میاد کل لباسای منو دید میزنه و ...

نه عزیزم این حق رو ندارید...چون اون فضوله شما هم باید باشید؟؟؟؟کاری که غلطه غلطه چه شما انجام بدی و چه جاریتون.. اونوقت تو این شرایط مقابله به مثل کردن از همه بدتر..الان مثلا جاریتون چه نفعی میبره از پوشیدن مانتو و دیدن لباساتون ؟؟؟جز اینکه شما میگید چقدر بدبخت و فضول و سطح پایبنه با این حرکاتش ؟؟؟

به خودش مربوطه چیکار میکنه .چرا واست مهمه

اخه بچه ی جاری بزرگم که دختر عمومم میشه ی بخیه رو پیشونیش خورده تا اونو میبینه میگه حیفه دختره کسی نمیگرتش و این حرفا .بعد برا خودش افتادگی پلک رو یه عیب میدونه دوسنداره کسی بفهمه که حرفای خودشو به روش نیارن

رفتار شما اصلا درست نیست

جراحی زیبایی حتی اگر برای زیباتر شدن هم انجام داده باشه باز هم به شما مربوط نیست چه برسه به اینکه بنده خدا این جراحی رو برای رفع مشکل ظاهرش انجام داده.

واقعا که چقدر به زندگی دیگران کار دارید

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.
خداییش توازاون جاری هایی هستی که کنجکاوی همه چیوبدونی. 😜😜😜 ولش کن زندگی خودشه توام بروعشق وحال ...

من خیلی نسبت بهش بی تفاوتم وخودشم جا میخوره بارها

سخت نگیر ما ۴تا جاری بودیم انقدر باهم جور بودیم کل یه هفته فقط خونه هم پلاس بودیم برنامه میریختیم واسه خوشگذرونی خوبه که جاری داشته باشی بزرگمون ۳۲سال دومی۳۴سومی ۲۰سال داشت منم ۱۷سالم بوداخری بودم  مامانامون حسودی میکردن بهمون که مثلا جاری هستینا یکم رعایت کنین😐😊

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم🤲💕
عزیزدلم من اصلا ادم فضولی نیستم اما وقتی میبینم اون ب بهونه یه وسیله میاد کل لباسای منو دید میزنه و ...

نه حق نداری 

آدما با رفتار خودشون برای خودشون احترام قائل میشن

شما سرت تو کار خودت باشه اصلا به کاراش اهمیت ندی به مرور اونم مثل خودت میشه و دیگه کاری به کارت نداره

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.