afson057 مدیر عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 829 عنوان متاهل ها😜 | مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 40 پست بهترین خصوصیت همسرتون که خیلی دوست دارین چیه؟من لارج بودن همسرموخیلی دوست دارم حس وحالم عالیه😊🌺 1397/08/16 | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4369 تاحالا فکرنکردم😐 سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
afson057 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 829 من کتک زدنشو اینقدر حال میده سر هر چیز کوچیکی کتک بخوری شوخی میکنی یاجدی میگی 🙄 حس وحالم عالیه😊🌺
samira7960 عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 889 حالاچرا فوش میدی طفلکو😂 کلا ب افرادی ک دوستشون دارم اعم از پدرمادر برادرام و شوهرم و یکی دوستام و یکی از مسر دایی هاگ وقتایی ک احساسی میشم اینو میگم چرا یکی نیست ک بگه مامی شام چی داریم !
اقیانوس۷۵ عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 708 شوخی میکنی یاجدی میگی 🙄 جدی میگم خانوادمم عین خیالشون نیست برای هر چیز کوچیکی دستشو بلند میکنه کجا باید برم که تو هر ثانیم تو رو اونجا نبینم؟؟؟
ماری۱۹۸۳ عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 13236 من کتک زدنشو اینقدر حال میده سر هر چیز کوچیکی کتک بخوری شوهرت کتکت میزنه؟؟؟
اقیانوس۷۵ عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 708 شوهرت کتکت میزنه؟؟؟ بله کجا باید برم که تو هر ثانیم تو رو اونجا نبینم؟؟؟
nasimnasim26 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 16647 خسیس نبودنش،تشویق کننده بودن و پشتیبان بودن برای رسیدن به خواسته هام.احساسی و حساس بودنش هم هست که همه میگن خوبه ولی چون من احساسی نیستم گاهی باعث به وجود اومدن بحث میشه بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
ماری۱۹۸۳ عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 13236 بله دستش بشکنه ایشالا نامرد یه کاری بکن عادت میکنه ها واسش میشه تفریح بعضی ها مریضن
اقیانوس۷۵ عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 708 دستش بشکنه ایشالا نامرد یه کاری بکن عادت میکنه ها واسش میشه تفریح بعضی ها مریضن شده عزیزم دیگه عادتش شده حتی تو روابطمون هم عادت کرده به هر بهونه کوچیکی میزنه انگار از اشکام لذت میبره کجا باید برم که تو هر ثانیم تو رو اونجا نبینم؟؟؟
samira7960 عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 889 من کتک زدنشو اینقدر حال میده سر هر چیز کوچیکی کتک بخوری مسخره میکنی دیگ؟ چرا یکی نیست ک بگه مامی شام چی داریم !
اقیانوس۷۵ عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 708 مسخره میکنی دیگ؟ نه جدی میگم کجا باید برم که تو هر ثانیم تو رو اونجا نبینم؟؟؟
samira7960 عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 889 نه جدی میگم خب از خودت دفاع کن چند سری ک زد برو پزشک قانونی سادیسم داره بچه هم داری؟ چرا یکی نیست ک بگه مامی شام چی داریم !
ماری۱۹۸۳ عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 13236 شده عزیزم دیگه عادتش شده حتی تو روابطمون هم عادت کرده به هر بهونه کوچیکی میزنه ... برو پزشکی قانونی یه بار بری دیه بده دیگه جرات نمیکنه بزنه حتما خیلی مظلومی اونم خوشش اومده نذار بدتر شه جلوش وایسا