2777
2789
عنوان

کلافه شدم 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تاحالا مشکلی نداشتم فدادشم.. نه اطراف چشم نیس اصلا بالای ابروهام.. و توی سرم..گاهی دولا میشم بدتر ...

آب زیاد بخور 

چربی هم سعی کن کم بخوری

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
پس ب چی میخوره 😰

از رو عکسی که گذاشتم ببین. گلم اگه سردردت بیشتر دو سه روز طول کشید حتما برو دکتر  . در ضمن درماناکثریت سردردها با استراحته. گوشی رو بذار کنار  

هرچقد دلت میخواد لایکم کن.   
البته یبوست رو هم در نظر بگیر چون یبوست هم باعث سنگین شدن سر میشه ضمنا این روزها آبجوش زنجبیل بخور و ...

بی ادبی نشه..من دچار یبوست نمیشم کلا..یا خیلی کم سالی یه بار ک چی بشه....چشم میخورم ممنون 

از رو عکسی که گذاشتم ببین. گلم اگه سردردت بیشتر دو سه روز طول کشید حتما برو دکتر  . در ضمن درما ...

ممنوووون اره حق با شماست 😘راستش شوهرمم میگه کار اشتباهیه شبا گوشی دس میگیری... چون اتاق تاریکه سردرد میشی و نور تو چشات میندازی 😕