2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اما اینجا زیاده کرم فائزه و اونواع این کرمای لایه بردار قوی غیراستاندارد پوستو  اسیب میزنه

شما مگه کجاایی ...ببین سواله دیگه دارم بچهها من دیرپز رفتم استخر از دیروز بدنم ب خارش افتادم روغن زیتون روغن سیادونه کرمه ان ان هم زدم ولی بازم پاهامو دستام مخاره بخصوص پاهام چ چیزی بزنم خوب بشم ؟؟ممنون میشم ج بدین 

بشدت روی پوست تاثیر منفی میزاره . اول سبیده سفید میکنه بعد سفیدی از بین میره موهای صورت رو زیاد میکنه و بعد هم انواع لک یعنی داغون میکنه . من استفاده کردم تقریبا ۵ سال پیش

💫من از نسلِ زن های تکراری نیستم ؛ من از تبارِ تافته ی جدا بافته ام 💫
شما مگه کجاایی ...ببین سواله دیگه دارم بچهها من دیرپز رفتم استخر از دیروز بدنم ب خارش افتادم روغن زی ...

شامپو بدن ایروکس بگیر روش هم نوشته مخصوص پوست های مبتلا به الودگی های قارچی.بزن به بدن باید چن دقیقه بمونه بعدش بدنت اب بکش

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)
شما کرمتو استفاده کردی؟

من کرمی ک خریده بودم راسشو بخای ترسیدم استفاده کنم ..‌گفتم ی کار دیگع بکنم ..اینمه ب روی دستم استفاده میکنم ن هر روز یک روز درمیون میمالم ‌‌‌‌‌‌‌‌....مخوام ببینم چجوریه ...شب میزنم تا صبح صبح با صابونش میشورم 

و ی چیزه دیگه .‌من حدود ۲۰روز پیش سریتا خریدم تقریبا هر شب دارم میزنم فقط ی شبشو نزدم ‌‌‌..ب ظاهر تقییری نکرده حالا تا ببینم چی میشه البته گفتن دوماه باید استفاده بشه ک من تقریبا ی ماهشو دارم میزنم .‌.‌واینکه ‌‌...این سواالمه کسی تا حالا کرم کنزه مصرف کرذه یا ن ؟؟؟ 

سلام . من مشهد هستم و خیلی وقته که دنبال این کرم هستم ، شما از کجای مشهد تهیه اش کردی ؟ 

اره رو ادرسش زده بود مشهد ...اینم شمارش شما خودتون زنگ بزنید بپرسین ...۰۵۱۳۷۲۳۸۰۷۰