2777
2789
عنوان

سلام!!دختر من با جهيزيه اش +عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 47450 بازدید | 885 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزممم چ نازع دخترت. 

مهد خوب گرونه در عوض با مهدای معمولی قطعا پرسنلش فرق داره.

ی سری دوستان حسادت میکنن ک میگن بچه هایی ک این‌مهدا میرن دراینده هیچی نمیشن فلان؟ زشته.

حسود_نباشیم#  

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
بارداریتو تبریک میگم سم جون کابریتو عوض کردی عکستو میشناختم ولی با اسمت غریبی میکردم الان فهمیدم 🤗 ...

مرسی اختاپوس جان همیشه میبینمت خوشحال میشم لایکت میکنم.اره چه میشه کرد ترکیدن جز سرنوشت هرکاربری😂

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
استارتر جون اينجا مريخه چند روز پيش يكي گفت اينجا(نميدونم كجا)بهترين اپارتمان هفت تومنه من فكر كرد ...

متری 7 تومنو میگفته😐

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
خانومای عزیز از خوندن کامنتای بعضیاتون واقعا متاسف شدم... آیا تو این سایت قید شده که فقط افراد با وض ...

نمیدونم چرا بعضیا مثل شما وقتی ستاره و تو اسمون بهشون نشون میدن به انگشت اشاره نگاه میکنن نه متن اصلی

[QUOTE= 73739818 ]عزیزم  یه جای دیگه ثبت نامش کن  باتوجه به اینکه دخترتون هنوز نمیتونه کام ...

دوسه تا مهد اطراف خونه ماهست که همشون زیر 200 تومنه  من دخترم حوصله ش سرمیره یه وقتایی میزارمش ساعتی 3 هزارتومن ساوه زندگی میکنیم وقتی مدرسه غیرانتفاعی ما سالی یک ونیم میدیم تهران ده دوازده تومن مهدشم این قد میشه دیگه

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...

من ي مدت نبودم

مريخيها ب سايت حمله كردن فك كنم!!!!

همه بچه هاشون خوشبختن تو مهدهاي ١٥٠ هزارتومني هستن خودشونم ماهي ٣٠٠ تومن حقوق دارن

بچه دوم رو هم ميارن!!!!

اصن شايد اينجا نينيي سايت ي كشور ديگه اس!!!

چون من كاربر ٧ ساله نيني سايتم 

ولي رمزمو قبول نكرد دوباره ثبت نام كردم!!!!

اصلا تو بگو روستای مرزی هم 7 تومن نمیشه مگر اینکه با سنگ و گل و مصالح بومی درست کنن اون 7 تومنم پول ابی بوده که ریختن خاکارو گل کنن😅

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
خا جونم از این ثروت به ما هم بده برا ایشون و مابقی ام بیشترش کن 🙃

۲۷ ساااله بچه میخای؟؟

خودت چندسالته عزیزم

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab