2777
2789
من تمام علائم بارداری هربار قبل پریودم دارم پریودامم ۲۳ روزست فقط یه تفاوت داشت اینبار اونم این بود ...

ایندفعه دکتر بهم گفته باردار میشم نمیدونم میگم شاید علایم همه مث همه نباشه من نوک  سینه هام خیلی درد میکنه و میسوزه معدمم ریخته بهم نمیدونم هستم یا همینجوری اینجوری شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تمام علائم بارداری هربار قبل پریودم دارم پریودامم ۲۳ روزست فقط یه تفاوت داشت اینبار اونم این بود ...

زیر دلتم درد میکرد؟؟؟یا احساس سرما و یخ زدن نداشتی عزیزم؟؟؟

هیچی🥴🥴🥴
به سلامتى به دنيا بياد ان شاءالله😍😍😍😍 خدا كنه منم باشم

انشاله ب خدا توکل کن

من همش ۴۵ کیلوام اصلا منتظر نبودم این ماه باردار شم اونم توو اولین اقدام هرچی خدا بخاد همون میشه

من کلا سرماییم پاییز و زمستون کلا از سرما میلرزم زیر دلم درد نمیکرد دو روز همش این احساسو داشتم ک میخام پریود شم کمر درد خفیف

تبریک میگم عزیزم 

التماس دعا تو این حس قشنگ واسه همه منتظرا دعا کن واسه منم دعا کن شنبه میرم سونو بگه حال جنینم عالیه و هیچ مشکلی نداره و قلبش تشکیل شده

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
من کلا سرماییم پاییز و زمستون کلا از سرما میلرزم زیر دلم درد نمیکرد دو روز همش این احساسو داشتم ک می ...

خدا کنه منم باشم...من ترشح ندارم ولی علائم پریودی دارم😢😢

هیچی🥴🥴🥴
نمیدونم رنگم نکنم همه میفهمن ی خبرایی هست نمیخام بفهمن

سلامتی نی نیت مهم تره گلم..مواد رنگ باعث نابینایی جنین میشه...چرا نمیخوای بفهمن خوب؟؟؟ خبر به این خوبی😍😍😍😍

هیچی🥴🥴🥴
خدا کنه منم باشم...من ترشح ندارم ولی علائم پریودی دارم😢😢

هر کی ی علائمی داره خودتو درگیر علائم نکن چون هرکی بدنش ی جور واکنش نشون میده ایشاله ک بارداری عزیزم

چرا همش سردمه دست و پاهام یخ میکنن قبلن زمستون هم تاب میپوشیدم از گرما الان نمیتونم حتما باید بافت بپوشم

چرا همش سردمه دست و پاهام یخ میکنن قبلن زمستون هم تاب میپوشیدم از گرما الان نمیتونم حتما باید بافت ب ...

منم همین طور شدم ...چندروزه پاهام یخ میزنه...خداکنه باردار باشیم...چندروز به موعدته؟؟؟

هیچی🥴🥴🥴