2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 30 پست
عزیزم انشالله هرچی ک دوست داری برات پیش بیاد

هههههه مرسی جانم ممنون همچنین برای شماهم خیروخوشی پیش بیاد ان شاالله اما ما تو نامزدی ایم زشته باردار شم ترسیدیم این چندروز 

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طفلی خخخخ شوک عظیمی بهش دادی    

هههههه اره وقتی بهش گفتم ازمایشم اول مثبت شد میگه از اونجا سردردم شروع شد با خودم گفتم خدایا جواب خانواده هارو چی بدم کاریم ک  نکردم😂😂

هههههه مرسی جانم ممنون همچنین برای شماهم خیروخوشی پیش بیاد ان شاالله اما ما تو نامزدی ایم زشته باردا ...

عزیزم ممنونم...اره جنبه خوبی نداره انشالله ک خوشبخت بشید

چرا یکی نیست ک بگه مامی شام چی داریم !
هههههه اره وقتی بهش گفتم ازمایشم اول مثبت شد میگه از اونجا سردردم شروع شد با خودم گفتم خدایا جواب خا ...

خخخخخ میدرکم منم تو نامزدی بار این استرسو داشتیم

عزیزم ممنونم...اره جنبه خوبی نداره انشالله ک خوشبخت بشید

آمین خیلی ممنونم مررررسی خانم گل🤗 از اینکه بفکرم بودی الهی واسه شماهم خدا شادی آرامش سربلندی دل خوش رو همیشگی سقف زندگیتون کنه 

آمین خیلی ممنونم مررررسی خانم گل🤗 از اینکه بفکرم بودی الهی واسه شماهم خدا شادی آرامش سربلندی دل خوش ...

ممنون عشقم شماهم همینطور عزیزم  

دقیقا خخخ ماحتی دکتریم ک سقط بکنه پیدا کردیم بعد یکی نبود بگه اسکولا اول از بدین خب خخخ

واویلا تااین حد😂😂 آخی چه کشیدین درکتون میکنم

واویلا تااین حد😂😂 آخی چه کشیدین درکتون میکنم

بدبختی بخدا بعد ک پریود شدم منو برد سرتا پا از خوشحالی برام خرید کرد و تا عروسی هم سمتم نیومد طفلی خخخخ

بدبختی بخدا بعد ک پریود شدم منو برد سرتا پا از خوشحالی برام خرید کرد و تا عروسی هم سمتم نیومد طفلی خ ...

بدبخت خیال شوهرتون راحت ک شده انگار دنیارو بهشون دادن ولی اخ گفتی دقیقا شوهرمنم این مد نظرشه ک تا عروسی سمتم نیاد قسمم خورده😂

بدبخت خیال شوهرتون راحت ک شده انگار دنیارو بهشون دادن ولی اخ گفتی دقیقا شوهرمنم این مد نظرشه ک تا عر ...

خخخ بنده های خدا حق دارن خیلی ترسش بده اخه

2824
2823
2791
2779
2792