2777
2789
عنوان

عفونت قارچی

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 27 پست
خدا خیرت بده ،پس این داروها تاثیر داره،واسم امپول پنی سیلینم نوشته بود ولی حساسیت داشتم،نشد تزریق کن ...

آره مرتب استفاده کن عزیزم

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم ترشح زياد نشان عفونته؟؟ من چند روزه ترشح خيلي زياد داره در حدي كه لباس زيرم خيس ميشه بو نداره ...

اگه پنیریه اره. یا زرد رنگ هم نشان عفونته. به نظرم برو معاینه شو بهتره

منم دارو داد خوب شدم

نرفت اخه

حتما رعایت نکردی

شورت نخی بپوش و مدام عوض

بعد دسشویی خودت خشک کن

شلوار تنگ نپوش

بیشتر عفونت باکتریایی بخاطر رابطه هس

اگ تو رابطه از کاندوم استفاده کنین خیلی بهتره

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
با سرنگ پنج سی سی واژینال کن سه بار یک روز درمیون بزار وقتی گذاشتی ازت عفونت میاد احساس سبکی میکنی ی ...

حتما امتحان میکنم،مرسی عزیزم

خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞
حتما رعایت نکردی شورت نخی بپوش و مدام عوض بعد دسشویی خودت خشک کن شلوار تنگ نپوش بیشتر عفونت باکت ...

دوست ندارم اخه

هیچ راه دیگه ای نداره؟؟مثلا همسرم درمان بشه دیگه نگیریم الان داریم دوتایی مترو نیدازول میخوریم دیگه از نزدیکی حتی میترسم😢

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃
اگه پنیریه اره. یا زرد رنگ هم نشان عفونته. به نظرم برو معاینه شو بهتره منم دارو داد خوب شدم

مرسي از راهنماييت عزيزم

حتما بايد اين هفته وقت كنم برم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

دوست ندارم اخه هیچ راه دیگه ای نداره؟؟مثلا همسرم درمان بشه دیگه نگیریم الان داریم دوتایی مترو نیداز ...

دورش ک تموم شه خوب میشین سفکسیم هم میتونین بخورین اون راحت تر اثر میکنه اگ همسرتون گرفته بخوره سفکسیم 400 هر 12 ساعت

اگ عفونتت حاد هست

دورش ک تموم شه خوب میشین سفکسیم هم میتونین بخورین اون راحت تر اثر میکنه اگ همسرتون گرفته بخوره سفکسی ...

میسی عزیزم لطف کردی

دورش ک تموم شه خوب میشین سفکسیم هم میتونین بخورین اون راحت تر اثر میکنه اگ همسرتون گرفته بخوره سفکسی ...

نمیدونی چند روز سفیکسیم بخوریم؟؟