2777
2789

دیشب خونه جاری بودیم،ی بچه داره کلاس اولیه و من خیلی دوسش دارم،گاهی اوقات ب جاریم اینا قبلا گفتم ک بچه باهوشیه،چند بار بچه اومد با ذوق کتابشو بهم نشون بده ولی جاریم هی دعواش میکرد آخر سر ک دوباره بچه کتابو اورد داشت چیزایی ک یاد گرفته بود رو برام میخوند،یهو جاریم گف بابا این خنگه...کلی باهاش کار میکنم باز نمیفهمه در صورتی ک مشخص بود بچه خیلیم خوبه درسش و باهوشه،تو دلم ی حدسایی زدم ک جاریم فک کرده من بچشو لابد چشم میزنم ک داره اینجوری میگه و سعی میکنه بچه رو دور کنه منم ب بچش گفتم عزیزم کتابتو ببر تو اتاقت،حالا بعدش ک میخواستیم بیایم خونمون لحظه اخر ی حرفی زد بخدا داغونم کرد😢😢😢😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برادر شوهرم تو کار فروش لباسه،شوهرم داشت ازش لباس میگرف و منم ی چندتا لباس برا خودم انتخاب کردم ک بپوشم بعد ک داشتیم میومدیم برگشت بهم گف لباسایی ک منو دخترم هی میپوشیم فقط بخاطر صدقه سر شغل شوهرمه...تو روخدا هی نگین چرا انقدر لباس دارین و خوش ب حالتون،بعد منم گفتم اره خب میدونم،برگشته میگه خیلی ضرر این حرفارو کشیدیم و تو خونمون دعوا شده

من واقعا موندم چرا اینجوری گف ،

من واقعا هیچ وقت ب زندگی اونا بد نگا نکردم،درسته دستمون تنگه و کلی قرض داریم و خدا شاهده من هیچ وقت حسودی زندگی اونارو نکردم ،از دیشب خیلی دلم گرفته😢😢😢😢😢

فکر میکنه زندگیشو چشم میزنی ارتباط تو باهاش محدود کن بهش بگو تو خونت سنگ نمک بذار خیلی جلو چشم نظرو ...

من زیاد ارتباط ندارم باهاشون،دیشبم خودشون دعوت کردن رفتیم،دلم بخاطر این گرفته ک چرا فک کرده من زنگیشک چشم میزنم اخه