2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه كار به صفر  نداشتن اهنگم گذاشتن رقصيدن كلا قصدشون ساده بود مذهبي نبودن صفرم نبود همين بود

صفر که به مذهبی بودن ربط نداره 🤔

یه ماه قمریه سنگینه که توروایتهای مختلف ازش اومده

باید خیلی خارجی باشن و از کنار ایرانم رد نشده باشن که ندونن 😎

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
نه خارجي نبودن خخخخ حالا ميشه قضيه رو مذهبي نكنين شما؟!

گفتم مذهبی نیست اصلا

۲ روز بیشتر توش عزای اماما نیست

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
حالا اروپایی ها که نمی دونن صفر چیه،سنگینی میوفته تو کارهاشون؟ماها اینقدر تلقین میکنیم که از زمین زم ...

ربطی به تلقین نداره عزیزم 

اماما بنده های خیلی عزیز خدان،هرکی حرمت غم شونو نگه نداره صددرصدخداروناراحت کرده وهرکی خداروناراحت کنه بایدمنتظرهراتفاقی باشه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

ربطی به تلقین نداره عزیزم  اماما بنده های خیلی عزیز خدان،هرکی حرمت غم شونو نگه نداره صددرصدخدا ...

من خودم معتقدم،ولی واقعا خیلی چیزها رو جدید مد کردن،مردم ایران نصف سال رو دارن عزاداری میکنن،چهلم امام حسین گذشت،شهادت امام رضا هم،و رحلت پیغمبر هنوز نشده،چه ایرادی داره،چرا باید شادی ها رو به خاطر غم بندازیم عقب

ربطی به تلقین نداره عزیزم  اماما بنده های خیلی عزیز خدان،هرکی حرمت غم شونو نگه نداره صددرصدخدا ...

عزیزم به نظرت عقد تو ماه محرم گناهه؟

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت