2777
2789
بستنی میخوردم و تو این فکر بودم چجوری بستنی خودم درست کنم آخه دوقلو دارم یازده ماهه عاشق بستنی هستند ...

بله من بلدم😊

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
منم تو ماشينم داريم ميريم مشهد واسه شهادت امام رضا اونجا باشيم انشالله فردا صبح ميرسيم مشهد🙏🏻 ...

عزیزم.ماهم.میخواستیم.بریم.ولی.همه.جا.پر.بود.میشه.واسم.دعا.کنی.خدا..به.ماهم.نینی.صحیحو.سالمو.صالح.بده..نزدیکه.۷ساله.منتظریم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم در حال شمردنِ تکون های دوقلوها.....استرس بارداری پیرم کرد ولی میلیون ها بار شکررررررررررر 

ان شاءالله بار شیشه ام رو سروقت دنیا بیارم 💞الهی آمین 🤗دوقلو ...پی نوشت: خداروشکر دوقلوهام دنیا اومدن
منم تو ماشينم داريم ميريم مشهد واسه شهادت امام رضا اونجا باشيم انشالله فردا صبح ميرسيم مشهد🙏🏻 ...

عه التماس دعا بسلامتی 

پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم  عاشقتونم 

من بي لياقت واسه همتون دعا ميكنم به مرادتون برسيد و حاجتتون براورده بشه،خودمم سه ماهه اقدامم واسه فرزند دوم ولي هنوز نشده شمام واسه من دعا كنيد 🙏🏻

توكل بر خدايت كن كفايت ميكند حتماً
من بي لياقت واسه همتون دعا ميكنم به مرادتون برسيد و حاجتتون براورده بشه،خودمم سه ماهه اقدامم واسه فر ...

ان شاءالله حاجت روا بشی.....آمین

ان شاءالله بار شیشه ام رو سروقت دنیا بیارم 💞الهی آمین 🤗دوقلو ...پی نوشت: خداروشکر دوقلوهام دنیا اومدن
من بي لياقت واسه همتون دعا ميكنم به مرادتون برسيد و حاجتتون براورده بشه،خودمم سه ماهه اقدامم واسه فر ...

عزیرم.اسمم.متینه.به.امام.رضا.بگو.میخواست.بیاد.تا.واسطه.بشی.براش.پیش.خدا.ولی.نشد.بگودیگه.ازهر.چی.دکتر.خسته.شده

ایییییول بگو جگر

یه لیوان شیر یه لیوان شکر.نصف قاشق مرباخوری وانیل وبه قاشق سرخالی پودر بستنی بریرتومخلوط کن وخوب هم بزن بعدبریزتوکاسه پلاستیک بذارفریزر هریه ربع یه همش بزن باز بذارفریز.وقتی به قوام کافی رسیدآماده خوردنه نوش جان...پودر بستنی یکم سخت گیرمیاد.بعضی قنادیا دارن

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
جدی چند ماههته یاد وقتی دو قلو باردار بودم افتادم

هفته سی هستم 😊😚😊

دعا میکنم زایمان زود رس نداشته باشم