۱۱۱۱ مدیر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2684 عنوان در چه حالین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 61 پست من با خواهرم نشستیم حرف پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم عاشقتونم 1397/08/14 | 00:47 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیساناخانمی عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 بستنی میخوردم و تو این فکر بودم چجوری بستنی خودم درست کنم آخه دوقلو دارم یازده ماهه عاشق بستنی هستند ... بله من بلدم😊 خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
ساغر۱۳ عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1573 منم تو ماشينم داريم ميريم مشهد واسه شهادت امام رضا اونجا باشيم انشالله فردا صبح ميرسيم مشهد🙏🏻 ... عزیزم.ماهم.میخواستیم.بریم.ولی.همه.جا.پر.بود.میشه.واسم.دعا.کنی.خدا..به.ماهم.نینی.صحیحو.سالمو.صالح.بده..نزدیکه.۷ساله.منتظریم
زِدزی عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 429 منم در حال شمردنِ تکون های دوقلوها.....استرس بارداری پیرم کرد ولی میلیون ها بار شکررررررررررر ان شاءالله بار شیشه ام رو سروقت دنیا بیارم 💞الهی آمین 🤗دوقلو ...پی نوشت: خداروشکر دوقلوهام دنیا اومدن
mmp97 عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 14629 خانمی پمپ درد بگیر خیلی خوبه.اصلا درد نمیکشی خيلي زياد ميشه هزينه اش،همينطوريش ٦ تومنه،شياف خوبه؟
۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2684 منم تو ماشينم داريم ميريم مشهد واسه شهادت امام رضا اونجا باشيم انشالله فردا صبح ميرسيم مشهد🙏🏻 ... عه التماس دعا بسلامتی پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم عاشقتونم
سانبیبی عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1415 خيلي زياد ميشه هزينه اش،همينطوريش ٦ تومنه،شياف خوبه؟ پارسال موقع حساب کردن از من شده بود صدتومن
mmp97 عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 14629 پارسال موقع حساب کردن از من شده بود صدتومن من پرسيدم ٥٠٠ تومنه
تينا٩٣٣ عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 1252 من بي لياقت واسه همتون دعا ميكنم به مرادتون برسيد و حاجتتون براورده بشه،خودمم سه ماهه اقدامم واسه فرزند دوم ولي هنوز نشده شمام واسه من دعا كنيد 🙏🏻 توكل بر خدايت كن كفايت ميكند حتماً
زِدزی عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 429 من بي لياقت واسه همتون دعا ميكنم به مرادتون برسيد و حاجتتون براورده بشه،خودمم سه ماهه اقدامم واسه فر ... ان شاءالله حاجت روا بشی.....آمین ان شاءالله بار شیشه ام رو سروقت دنیا بیارم 💞الهی آمین 🤗دوقلو ...پی نوشت: خداروشکر دوقلوهام دنیا اومدن
ساغر۱۳ عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1573 من بي لياقت واسه همتون دعا ميكنم به مرادتون برسيد و حاجتتون براورده بشه،خودمم سه ماهه اقدامم واسه فر ... عزیرم.اسمم.متینه.به.امام.رضا.بگو.میخواست.بیاد.تا.واسطه.بشی.براش.پیش.خدا.ولی.نشد.بگودیگه.ازهر.چی.دکتر.خسته.شده
بینظییر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 545 عزیرم.اسمم.متینه.به.امام.رضا.بگو.میخواست.بیاد.تا.واسطه.بشی.براش.پیش.خدا.ولی.نشد.بگودیگه.ازهر.چی.دکتر ... نرو دکتر من بعد از هفت سال دوقلو دارم بدون دکتر
بینظییر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 545 منم در حال شمردنِ تکون های دوقلوها.....استرس بارداری پیرم کرد ولی میلیون ها بار شکررررررررررر جدی چند ماههته یاد وقتی دو قلو باردار بودم افتادم
آیساناخانمی عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 ایییییول بگو جگر یه لیوان شیر یه لیوان شکر.نصف قاشق مرباخوری وانیل وبه قاشق سرخالی پودر بستنی بریرتومخلوط کن وخوب هم بزن بعدبریزتوکاسه پلاستیک بذارفریزر هریه ربع یه همش بزن باز بذارفریز.وقتی به قوام کافی رسیدآماده خوردنه نوش جان...پودر بستنی یکم سخت گیرمیاد.بعضی قنادیا دارن خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
زِدزی عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 429 جدی چند ماههته یاد وقتی دو قلو باردار بودم افتادم هفته سی هستم 😊😚😊دعا میکنم زایمان زود رس نداشته باشم ان شاءالله بار شیشه ام رو سروقت دنیا بیارم 💞الهی آمین 🤗دوقلو ...پی نوشت: خداروشکر دوقلوهام دنیا اومدن