2777
2789

@آیساناخانمی  

@سمانه__  

@لیلا721  

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
پ بیاین فالتون بگیرم😁😎

بوگو خواهر🧕

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوستان از دیروز تا امروز ۴ تا آمپول زدم کمر و باس.نم خیلی درده چیکار کنم پیشنهاد بدید😖

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
مامان—میثاق1# میگم فدرا گفت با دستگاه شوهرش صورتشو اصلاح میکنی گفتی منم صبح امتحان کنم کردی چشد خو ...

منم با ریش تراش همسرم پشت لبم رو برمیدارم همیشه

خخخخخ

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
مامان—میثاق1# میگم فدرا گفت با دستگاه شوهرش صورتشو اصلاح میکنی گفتی منم صبح امتحان کنم کردی چشد خو ...

اره عزيزم عالي بود البته زياد نزدما چون پوستم خيلي نازك و حساسه ولي خوب سفيد كرد

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️