فاطيما فقط فدرا رزرو كرده از قبلا😂😂 البته صدف گف ايشالا پسرزا باشي دلم خنك شه😂😂😂😂😂 @76sadaf ...
حالا ضایع نکن جلو صدف یه چیزی گفتم غرور زخمیم التیام پیدا کنه🤣🤣
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
فاطيما فقط فدرا رزرو كرده از قبلا😂😂 البته صدف گف ايشالا پسرزا باشي دلم خنك شه😂😂😂😂😂 @76sadaf ...
🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂 منو یاد اون شب ننداز پاره میشم از خنده ورپریده هرچی میگفتم یکم میثاق واسه دختر من میگفت نهکه نه دیگه زبونم به نفرین وا شد ولی حالا که اینجوره ایشالله فدرا دختر زا باشه این دختر فاطیما بمونه من دلم خنک شه 🤣🤣🤣 شایدم اگه دختر خوبی بود برا پسر خودمو حاجی گرفتمش
😝🤣 نخواستم بابا فقط یادت باشه فدرا میثاق و برا دخترش پیش خرید کرده یه وخ جلوش نگی چش و چالتو سوراخ ...
والا ما از اونموقع که اومدیم وسط مثلثتون یکیتون یه جامونو سوراخ کرد بذار فدرا هم چش و چالمو سوراخ کنه من از خواستم دست نمیکشم🤣🤣🤣
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣