2777
2789
چشمات خوشگل میبینه عزیزم

آقاتون شبیه آلمانیاس 😁 داداش منم مو بور هست ولی الان بزرگ شده موهاش زیتونی شده . اکثرا ایرانیا اینطورین بزرگ میشن تیره میشن . شوهرت موهاش تیره شده؟

ولکنم به چشات اتصالی کرده😊🤤👄👄
فدات شم ما اصولا عکس سه تایی نداریم اخه چون همیشه یکی مون پشت دوربینه اینم کلی گشتم تا پیدا کنم

آخی عزیزم ممنون ک گذاشتین ماشالاتون باشه نازین،،ان شاءالله همیشه شادوخوشبخت باشین..کوچولورم ببوس😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ها ها ها الان میخورمت🤣🤣دیگه شب خوابت نمیبره😂😂

الان این عکس یهوییه؟

ماشالا به این قشنگی

غیر یهوییت چیه دیگه پس

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
جون دیگههههه 😍❤️ عاشقت شدم که خوشگلهههه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ژون ژون تو که رو دست خوشگلا زدی دیگه چیزی نگو😍😍😘😘😘

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
الان این عکس یهوییه؟ ماشالا به این قشنگی غیر یهوییت چیه دیگه پس

فدات شم چشمات قشنگ میبینه💖 دیگه با این سر و شکل ترسوندمتون😂😂

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
نمك از سرو شكلت ميباره اخه خوشگلم❤️

امشب یه شکست فراموشی هم خوردم اصن دیگه تو چهره ام نمایان شده😂

آقاتون شبیه آلمانیاس 😁 داداش منم مو بور هست ولی الان بزرگ شده موهاش زیتونی شده . اکثرا ایرانیا اینط ...

اره. شبیه خارجیاس. خصوصا کلاه اسپرت که میذاره شبیه توریست ها میشه. 😂😂😂

موهاش که ریخته کلا 😜😜😜. ولی شقیقه هاش تیره شده.

دخترمونم بور شده

کنارشون که می ایستم حس میکنم اونا چقدر کمرنگن😁😁😁

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
خوشگلیا    

چشمات خوشگل میبینه😘