2777
2789
عنوان

لتروزول و.....

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 45 پست
باید اگه پریود 28 روزه داری روز 12 سونو بدی بعد امپول هاش سی جی تزریق کنی تا فلیکولات باز بشن تا خدا ...

آخه اونجا که مصرف داروها رو توضیح میداد از آمپول hcgو سونوگرافی حرفی نزد 

حتما حتما سونوی روز 12یا 13برو

اگه فولیکولات توی اون روز خیلی بزرگ شده باشن باید حتما حتما آمپول آزادسازی بزنی که کیست نشه

الهی عاملنا بفضلک ولا تعاملنا بعدلک یا ارحم الراحمین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکترم اصلا درباره ی سونو حرفی نزد 

باید بری سنو ببینی سایز فولیکولات چندن ک اگه نیاز بود بت امپول بده ک یموقع کیست نشه

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

اگه پلی کیستیک بودی بخوری خوبه ولی اگه کیست ساده داشتی و خوب شدی ممکنه خدای نکرده دوباره کیست بیاری

این داروها برای اوناییه که تنبلی دارن

باید بری سنو ببینی سایز فولیکولات چندن ک اگه نیاز بود بت امپول بده ک یموقع کیست نشه

شما زیارت عاشورا میخونی؟؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
شما زیارت عاشورا میخونی؟؟

دو بار ختم کردیم با بچه ها تایپیکمون.ی دوره چند ماه پیش ی دوره هم از اول ماه محرم تا اربعین

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

خب الان زنگ زدم منشی دکتر گفت فرقی نداره ۱۲ یا ۱۳ بیایی بدون اینکه نزدیکی داشته باشی یا بعد اینکه باز پریود شدی بیایی روز ۳ پریود 

دو بار ختم کردیم با بچه ها تایپیکمون.ی دوره چند ماه پیش ی دوره هم از اول ماه محرم تا اربعین

مال من آخراشه

قرص خوردم پری بیاد...

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
خب الان زنگ زدم منشی دکتر گفت فرقی نداره ۱۲ یا ۱۳ بیایی بدون اینکه نزدیکی داشته باشی یا بعد اینکه با ...

نه حتما ۱۰،۱۱برو سنو.شاید فولیکولات بزرگ باشن نیاز باشه ک امپول ازاد سازی بزنی اگه بزرگ باشن و ازاد شن مث من میشی.من ایماه مجبورم ال دی بخورم ک کیستم از بین بره.حالا میل با خودته ولی بنظر من برو سنو حتما.دکترا خیلی بیخیالن میگن فوقش کیست بشه یماه ال دی میخوره از بین میره 

مال من آخراشه قرص خوردم پری بیاد...

قبول باشه.

قرص چی؟؟؟

اگه پلی کیستیک بودی بخوری خوبه ولی اگه کیست ساده داشتی و خوب شدی ممکنه خدای نکرده دوباره کیست بیاری ...

پلی کیستیک نمیدونم بودم یانه ولی همش عقب میوفتاد پریودم که تابستون رفتم دکتر متفورمین داد ۳ ماه منظم بودم ولی باز  ماه گذشته  ۱۲ روز عقب انداختم رفتم دکتر گفتم میخوام باردار شم این داروهارو داد 

یبار آقای حق شناس داشتن زیارت میخوندن کسی وارد شد و صفحه باز بود. و به ایشون گفتن زیارت عاشورا میخونی؟ ایشون هم مفاتیحو بستن و گفتن این چله خراب شده. 

بچه ها این چله رو فقط باید اعضای خانواده بدونن

قبول باشه. قرص چی؟؟؟

ممنونم

مدروکسی پروژسترون...

پلی کیستیک نمیدونم بودم یانه ولی همش عقب میوفتاد پریودم که تابستون رفتم دکتر متفورمین داد ۳ ماه منظم ...

پس همون پلی کیستیک بودی