2777
2789
عنوان

ایده

| مشاهده متن کامل بحث + 3497 بازدید | 69 پست

به شوهرتون زنگ بزنید و فوت کنید، بعدشم تلفنو قطع کنید!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
اگ خونمون بزرگ بود چی 😸

اگه بچه نداشته باشید و فرز باشید روزی نیم ساعت جواب میده!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ایده واسه اینکه لباس اتو نزنیم بدید😂  دو تا بلوز شوهرمو یعنی زورممممم میاد اتو کنم دیگه امر ...

وقتی شسته شد میخاستی پهن کنی محکمممممممم چن بار تکونش بده بعد سرچوب لباسی کن به بند رخت اویز کن تا خشک شه

هی هدف بذارید و هی تلاش کنید بهش برسید:واقعا باید تلاش کنیداااااااااااااا(بعد که رسیدید برا خودتون یه شام مشتی)

آدم با هدف هایی که داره زندست!

هدفای من که رسیدم:

پیدا کردن همسر خوب

خرید ماشین

خرید 100 گرم طلا

خرید خونه

کسب آرامش(دوری از عصبانیت)

خرید  گوشی خوب

خوندن 10 تا کتاب خوب

هدف های جاری:

خرید ویلا

گرفتن آیلتس

صاف کردن مو 

اقدام واسه نینی

خرید سیسمونی

قربونی گوسفند

خخخ اونم که اصصصصصصلا نمیدونه کی بوده خییییییییلی هیجان زده میشه      

همین دیگه، قرار نیست تا زنگ میزنیم فقط غر بزنیم و دستور خرید بدیم که....!

اینی که میگم شاید بنظر خیلیا ساده باشه شایدم خیلیا ندونن

اگه دوس دارین ذرت خوش پختی داشته باشین حتما به فروشنده بگین ذرت مکزیکی میخاین چون شیربلال دونه های سفتی داره و دیرپزتره اما ذرت مکزیکی دونه هاش نرم و شفاف هستن و لذیذتر

اگه همیشه لباساتون بهم ریختس اونایی که واسه مهمونیه حتما همیشه تو چوب رختی بذارین که هردفه مجبور نشین اتو کنید

لباسهای تو کشوهارو هم به صورت لول تا کنید اینجوری خیلی کمترجامیگیره مرتب ترم هس