سلام خانوما هرکسی تجربه داره لطفا راهنماییم کنه من میخواستمسزارین کنم ولی بیمارستانای شخصی هم خیلی هزینه هاش بالاس از طرفی ام از زایمان طبیعی خیلی میترسم ولی اینجور ک بوش میاد آخر سر مجبور میشم برم زایمان طبیعی ولی امروز یکی بهم میگفت داخل آب خیلی خوبه میخوام اگ کسی نظری داره بهم بگه خیلی میترسم ک نی نی تنفس نرسه بهش یا خودم مشکلی برام پیش بیاد دردشم که ب کنار
دردش خیلی بد بود؟قابل تحمله یانه شما چند ساعت درد کشیدی؟
من دردام خودش شروع نشد ....امپول فسار زدن...باامپول فشار دردا شدید تر از اینه که خودش شروع بشه...وقتی خودش شروع میشه کم کم ب سراغت میادکم کم دردا شدید میشن وسط دردا استراحتت بیشتره...ولی باامپول فشار دردا ازاول شدید و پشت سره همن ولی بااین حال کشنده نیسان اصلا ترس نداره میشه تحمل کرد فقط باید یاد بگیری چطوری درد رو تحمل کنی و انرژیتو از دست ندی...وقتی درد میاد جیغ بزنی تحملش سخت تره باید صداتو بریزی تو خودت محکم ب بیرون فوت کنی ب باز شدن دهانه رحمتم کمک میکنه...من کلا سه ساعت طول کشید زایمانم....اون سه ساعتم نیم ساعتش رفت برا زور زدن....تو زور زدن دردا تموم میشن حس زور زدن بهت دست میده باید خوب زور بزنی....به مقعد باید فشار بیاری سعی معدت خالی باشه ک موقع زور زدن دفع نداشته باشی....حتما وسط دردات خرمابخور جون بگیری زور بزنی...سوره انشقاق خیلی کمک میکنه واسه تحمل درد حتما بخون
خیلی ممنون از راهنمایت میشه با دفترچه تامین اجتماعی چقد شد هزینه اش؟و اینکه شما ماما خصوصی گرفتین یا ...
الات نمیدونم ولی سال95با دفترچه سلامت 500تومن شد برا من...نه ماما خصوصی نداشتم همه ماماهاش عالین رفتار بد ندارن بهت روحیه میدن...من و جاریم با فاصله بیست روز زایمان طبیعی داشتیم اونجا ماماهامون فرق میکرد باهم هردومونم راضی بودیم از اخلاق و رفتاراشون...حتی ردن بخیه هاشونم عالیه...بعدا ب مشکل برنخوردیم...