2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بولیز شلوار یه شالم میندازم سرم که اکثرا افتاده رو شونم  ولی الکی میندازم همینجوری 

ولی لباس باز هم دیده منو  مثلا روز عروسی  و پا تختی که لباسم فوق العاده باز بود  دید 

از لحاظ صحبت هم من کلا ادم راحتیم  ولی نه اون اندازه که با اطرافیان خودم راحتم البته باهاش شوخی میکنم ولی  با حد و حدود بسیار

پدر شوهرم خدابیامرز هر وقت من و اون تنها بودیم خیلی از چیزها که من تو جریان نبودم برام تعریف میکرد منم سریع دوتا چایی میآوردم میخوردیم و میخندیدم یاش بخیر ی وقتها دلم براش تنگ میشه میرفتم خونشون دستاشو باز میکرد میگرفت تو بغلش محکم رو بوسی و خلاصه خیلی خوب بود همیشه هم بوی گل میداد پیرمرد ۸۰ ۸۵ ساله 

خدایا مرسی عشقمو آفریدی 😍😍😍دخترم عشق دردونه😘
بولیز شلوار یه شالم میندازم سرم که اکثرا افتاده رو شونم  ولی الکی میندازم همینجوری  ول ...

اوکی خوش به حالت 

مثلا پدرشوهرم ادمیه که ب شوهرم میگه به بچاتون بگو چایی بخوره یا مثلا بیاد سر سفره 

وقتی ب شوهرم میگم  چرا اسمما نمیگه میگه خب بابام اینجوریه دیگه میگم واااا مگه من نامحرمم که حتی اسمم نمیگه 

خب منم ناراحت میشم

اوکی خوش به حالت  مثلا پدرشوهرم ادمیه که ب شوهرم میگه به بچاتون بگو چایی بخوره یا مثلا بیاد سر ...

پدر شوهر منم ادم خیلی مذهبی و سخت گیری هست من روش خودم باهاش تعامل  دارم و عحیب اینه که منو خیلی دوست داره کلا براش عجیبم 

چون هیچ کس غیر چشم بهش چیزی نگفته وقتی میبینه من اینجوری نیستم  اتفاقا خوشش هم میاد  

تو مدل خودت باش بگو بخند باش  طعم دختر رو نچشیده احساس حیا داده بهت تو خودت بهش بگو بابا جون  موقع سلام احوال پرسی بغلش کن بوسش کن راه میاد محبت دختری رو  کشف میکنه یواش یواش  مخصوصا شکمی ساپورتش کن  خوراکی هایی کا دوست داره  درست کن میری خونشون بده بگو مخصوص پدر شوهر عزیزم  با نیش باز 

البته اگه میخوای یخش باهات باز بشه