2821
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 15262 بازدید | 48 پست
من ویارم و. بارداریم کاملا شبیه بارداری دخترم هست و تست چینی هم گفت دختر۹۸% ولی بچه ام پسر

اخ آخ چقد همه به من گفتن تست چینی صد در صد درست در میاد .انشالله که نی نیم سالم باشه و دختر باشه مامان قربونش بره 

انشالله سالم باشه من اصلا واسم مهم نیست جنسیت فقط بخاطر حرفای خانواده شوهرم که میگن اونا پسر زا هستن من دختر زا ازشون متنفرم با این طرز فکرشون بعد ادعای مذهبی هم در میارن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انشالله سالم باشه من اصلا واسم مهم نیست جنسیت فقط بخاطر حرفای خانواده شوهرم که میگن اونا پسر زا هستن ...

خاک تو سرشون (البته ببخشیدا)

بسپار بخدا

بعدم دختره ک پس فردا بدرد پدر و مادر میخوره

تو این جامعه بی در و پیکر، پسر گلیم خودش رو از آب بکشه بیرون هنر کرده

یه پســر دارم شــاه نداره ... يه دختـر دارم تـا نداره ...

استارتر به این تعیین جنسیتا اعتماد نکن. مردم عادتشونه به زن حامله بگن تو پسر داری. من بچه هشت ماهه دختر تو شکممه هنوزم حالتامو اینجا میگم میگن بچت پسره😂😂😂

دخترم و باباش دنیای منن😍😍😍
خاک تو سرشون (البته ببخشیدا) بسپار بخدا بعدم دختره ک پس فردا بدرد پدر و مادر میخوره تو این جامعه ...

خیلی دلمو میشکنن ها البته الان نمیدونن باردارم بهشون نگفتم

انشالله سالم باشه من اصلا واسم مهم نیست جنسیت فقط بخاطر حرفای خانواده شوهرم که میگن اونا پسر زا هستن ...

اسپرم شوهرت باید قوی باشه که بچه پسر شه

برن اسپرم پسرشون رو بررسی کنن ببینن پسرزاست یا دختر زا

مذهبی ها از همه بدترن

مگه تو برا بییه میخوای بچه بیاری؟؟؟  بچه هدیه خداست دختر پسرشم فرقی نداره فقط سالم باشه از همه چی مهمتره

دخترم و باباش دنیای منن😍😍😍
استارتر به این تعیین جنسیتا اعتماد نکن. مردم عادتشونه به زن حامله بگن تو پسر داری. من بچه هشت ماهه د ...

ایشالله خدا حفظش کنه خدا خودش بیشتر صلاح میدونه به کی چی بده ولی ته قلبم یه کوچلو دوست دارم پسر باشه هرشبم خواب یه پسر میبینم 

شما قوی باش و توجه نکن.

بعضی افکار هنوز پوسیدس و برای هزار و چهارصد سال پیشه

اینا تو عصر جاهلیت گیر کردن هنوز

اینا ک مذهبی ان چطور نمیدونن نسل پیامبرشون از دختر ادامه پیدا کرد؟

شما قوی باش و توجه نکن. بعضی افکار هنوز پوسیدس و برای هزار و چهارصد سال پیشه اینا تو عصر جاهلیت گی ...

چی بگم والله من که نمیبخششمشون چون خیلی دلمو میشکننن

یه بار رفتیم مشهد باهاشون حالا اوضاع مالی همسرم حیلی خوبه میخواستم لباس بگیرم مادر شوهرم نذاشت میگفت شوهرت گناه داره نداره حالا وضع مالی پدرم خیلی خوبه به بابام زنگ زدم پول ریخت تو حسابم بعدا همسرم فهمید خیلی عصبانی شد چرا به بابات زنگ زدی ؟!واقعا خیلی چیزای دیگم هست ولی سر موضوع جنسیت میدونم خیلی اذیتم میکنم چون ما دوتا خواهریم اوما سه تا داداش و دوتا خواهر میگن ما پسر زا هستیم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز