2777
2789
عنوان

چقد مردم ما میتونن بیشعور باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 47 پست

تهران ازبس مهاجرداره دیگه واقعا سطح فرهنگ اومده پاییین هرکی هرجور میخاد توتهران رفتارمیکنه چون میگه منو کسی نمیشناسه ولی واقفا هرکس باید ازخودش شروع کنه ورفتارای ضد اجتماعیش کناربزاره

باباجان کاربرای عزیز استارتر بیچاره عصبانی بوده  الان اینجور گفته منظور بدی نداشته

همین دیگه فرق ادم بی ادب و با ادب تو عصبانیت معلوم میشه 

بعضیا خودشون رعایت نمی کنن ولی نصیحت میکنن

همه عجله دارن دیگه .وقتی جلو در وایسادی تکونم نمی خوری !!!!

پرتت میکنن بیرون 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین دیگه فرق ادم بی ادب و با ادب تو عصبانیت معلوم میشه  بعضیا خودشون رعایت نمی کنن ولی نصیحت ...

😔

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
تهران ازبس مهاجرداره دیگه واقعا سطح فرهنگ اومده پاییین هرکی هرجور میخاد توتهران رفتارمیکنه چون میگه ...

تهران شهر ۷۲ ملت دیگ.. واقعا خسته کننده شده دود و ماشین و آدمای نا معقول و آلودگی و ترافیک و سروصداو..

آرامش نداریم😞

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
واسه همینه من سر کار نمیرم دیگه .مترو و اتوبوس و حتی نزدیک میدون ونک و ولی عصرم نمیرم  مترو شل ...

عزیزم یه جوری میگی انگار کار ریخته، این دوستمون یه دونه نزدیک خونش رو انتخاب کنه که پیاده بره....

تهران شهر ۷۲ ملت دیگ.. واقعا خسته کننده شده دود و ماشین و آدمای نا معقول و آلودگی و ترافیک و سروصداو ...

واقعا چهره شهرزشت شده هرکی یه ماشین برداشته اومده مسافرکشی من بااینکه شهرمه متنفرشدم ازتهران هیچ رسیدگی هم نمیشه

عزیزم یه جوری میگی انگار کار ریخته، این دوستمون یه دونه نزدیک خونش رو انتخاب کنه که پیاده بره....

کار تو تهران زیاده گلم .پول نمیدن .حقوقا کمه وگرنه زیاده کار 

حالا نزدیکم نه نزدیک تر 

من دوستی دارم که ازشهر دیگه اومده تهران تنها زندگی میکنه تو یه خوابگاه و سر کارم میره .تا محل کارش ده دیقه پیادس 

میشه گشت و محل کار نزدیک تر پیاده کرد نه اینکه بری سر کار دو ساعت تو راه باشی اون هزینه که واسه خوابگاه بدی خیلی کمتر ازهزینه رفت و امد درمیاد 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
واقعا چهره شهرزشت شده هرکی یه ماشین برداشته اومده مسافرکشی من بااینکه شهرمه متنفرشدم ازتهران هیچ رسی ...

منم والا جاییم نداریم پاشیم بریم ازین جا.. با اینک شهرمه ولی اگ میتونستم میکندم میرفتم🙁🙁

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

باز خداروشکر واگن خانما و آقایون جداست ...وگرنه .....یه بار مجبوری داشتم جا میموندم سوار واگن مختلط شدم یعنی پدرم دراومد.....همون یه بار شد....

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه