2777
2789
عنوان

بی بی جک مثبت فاجعه نیس 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 48 پست

رفتم سونو 

دکتر سونو گفت ضربان قلب نداره

دکتر زنان  گفت دیگه هم سونو داشتی گفتم آره تشکیل قلب؛؛گفت قلب داشته گفتم آره

گفت پس اگه برات مهم نیس شیاف نذار بذار بیاد اگه هم نه تا شنبه شیاف بذار بعد دوباره تکرار کن سونو رو

حالا نمیدونم چیکار کنم؟؟

من بچمو میخوام

درضمن کمردرد دارم خونریزیم ولی کمتره

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
استارتر چی شد؟؟رفتین سونو؟

آره پست قبلی گفتم چی شده

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله چیزی نیست خدا کمکت کنه❤️

بنظر شما شیاف بذارم؟؟؟

یا بیخیال شم 

عزیزم هماتوم نداری من یه سقط هفته 8 داشتم بخاطر هماتوم بود خونریزیم 

نه ندارم

استاتر به نظرم اگه قبلا قلب داشته و الان نداره احتمالا داره سقط میشه.تو ام که بچت کوچیکه شاید خدا صلاح دونسته الان دیگه بچه دار نشی فعلا.شاید لطف خداست.چون بچه ی شیربه شیر حرفش راحته.ولی هرکسی از پسش برنمیاد

رفتم سونو  دکتر سونو گفت ضربان قلب نداره دکتر زنان  گفت دیگه هم سونو داشتی گفتم آره تشکی ...

کارایی که گفتم بکن

من ۴ساله تو کار  طب سنتی نازایی و مشکلات زنان هستم

اینایی که گفتم رو به هرکی که خونریزی داشت گفتم و کسایی که انجام دادن نتجه گرفتن