2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 27 پست
من سه ماه بعد عروسیم مجبور شدن برای کارشون برن شهر دیگه. هر به 3 - 4 هفته یک هفته میان مرخصی. خیلی س ...

آره خیلی سخته.. من که یک کشور دیگه رفت.. الان که بهش فکر میکنم میگم چطور 4 ماه تحمل کردم 

‌‌شما چی میخونی؟ کدوم شهری ؟

تاریخ میخونم.خرم آبادم،لرستان.

شمام شرایطت مثل منه؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ان شاالله دوری شما هم تموم میشه

ممنون گلم.انشاالله فردا برمیگردم خونه مون.به امید خدا دوری شما از شوهرتم زود زود برات بگذره

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
ن عزیزم.. رد کردم 

موفق و خوش باشی انشاالله

ممنون گلم.انشاالله فردا برمیگردم خونه مون.به امید خدا دوری شما از شوهرتم زود زود برات بگذره

ان شاالله. من هنوز باید 3 ماه دیگه تحمل کنم. از دی پارسال دارم با این دوری ها اب میشم.... بعدش هم غم دوری از خانواده میاد سراغم. چون بعد دی ماه قراره کلا از شهر کوچ کنیم شهر دیگه

دوری خیلی سخته عزیزم. خیلی.

من الان بعد از مدتها بیعاری گریه کردم، همیشه فکر میکردم مشکلاتم حل میشه  ولی نشد و تحصیلم ول کردم ، همش منتظر مرد ارزوهام بودم امشب فهمیدم اونم مثل بقیه مشکلات حل نشدم.....

الان باید دیگه به فکر روزهای تنهاییم با خودم باشم 

کی فکرشو میکرد

من درس خون سخت کوش، من خوشگل با اون همه خاطرخواه مسخره الان همه به ریشم بخندن

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
ان شاالله. من هنوز باید 3 ماه دیگه تحمل کنم. از دی پارسال دارم با این دوری ها اب میشم.... بعدش هم غم ...

دوری از همسر خیلی سخت تره باور کن.تجربه دارم که میگما.

ما5سال اول زندگی مشترکمون رو شهری دور از خانواده هامون بودیم.خیلی ام دور بودیما.دلتنگی خب بود ولی با همدیگه خیلی خوش بودیم.این دوسال که دانشجو شدم و خوابگاهی،انقدر از دوری یه ماهه و گاهی بیشترش به هم میریختم که اون اخریا حسسسسابی عصبی شده بودم

شهر دیگه هستن. هر به 3-4 هفته یک هفته مرخصی میان

بنظرم اشتیاق برای رسیدن خیییییلی بهتر از رسیدنه

چون خودم تجربه کردم میگم

من و شوهرم موقع نامزدی ازهم دور بودیم هفته ای ی بار همو میدیدیم و خدا میدونه اون لحظه ها چقدرررر دیوونه‌ی هم میشیم...و بعد ازدواج انقد دلش برام تنگ میشه دو سه باری ک دور بودم سریع اومده منو برگردونده و دیگه نمیتونم جایی برم ...من اون لحظه های ذوق و اشتیاق برای رسیدن ب عشق رو میپرستم ولی دیگه نمیشه

هرچیزی شیرینی‌ای داره قدر عشقتونو بدون چون عشق هدیه‌ی دردشیرین فراق رو برای شما درنظرگرفته 

من الان بعد از مدتها بیعاری گریه کردم، همیشه فکر میکردم مشکلاتم حل میشه  ولی نشد و تحصیلم ول کر ...

عزیزم

من الان بعد از مدتها بیعاری گریه کردم، همیشه فکر میکردم مشکلاتم حل میشه  ولی نشد و تحصیلم ول کر ...

اخی عزیزم. غصه نخور . خدا حامی بنده هاش هست. ناامید نباش و از خود خدا مدد بگیر.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز