2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینین چه انگشتر زشتی خریدم.ای خدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 6247 بازدید | 140 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاي اين پست خالي بود واقعا داشتم نگران ميشدم    

ازاهدافت ک توامضای قبلیت بودداری هی دور ترمیشیادارم نگران میشم😐

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

عزیزم میشه انگشتت بکنی و عکس بزاری؟شاید به دستت میاد

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

کاملا درکت میکنم

منم یبار ی تک پوش خریدم

اومدم خونه نتونستم باهاش کنار بیام

فرداش رفتم عوضش کردم

صد تومن ضرر دادم فقط

ولی خوشحالم ک اینکارو کردم چون رو دلم مونده بود

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت😍
آخه این چی بود خریدم.میخوام گریه کنم از بس پشیمونم

قشنگه چرا ناراحتی اومدی اینجا اگر خوبم بود یه عده دلتو بزنن؟

نمیشه هر مشکلی رو با تکون دادن مدرک تحصیلی بطرفش و خوندن وِرد حل کرد امروز اگه ارزش مدرک تحصیلی 5 باشه ارزش تجربه 95 است. پس تا میتونید تجربه کسب کنید.
کلی ضرر میکنم اگه عوض کنم

عوض کنی الان چون طلا فروشا یکم زور میگن اجرت و مالیات رو کم میکنن و دوباره برای طلای بعدی که برداری ازت میگیرن.مگه اینکه آشنا یا منصف باشه نامردی نکنه.حداقل سود فروش رو بهت برنمیگردونن اونم ۸درصد پولی رو که دادی میشه.حالا خودت حساب کن چقدر دادی هشت درصد چقدر میشه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
 اخه منم کل دنیارو گشتم تا تونستم بخرمش  کلا منم سخت پسندم

مبارکت باشه عزیزدلم،،بحث انگشتربود شماهم ازانگشترت گفتی اشکالی نداره که😉😉

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
ازاهدافت ک توامضای قبلیت بودداری هی دور ترمیشیادارم نگران میشم😐

جااان  ميشه واضح تر توضيح بدين خانوم نگران  

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
حالا تو باز خوبه طلا خریدی یه ارزشی داره ،من رفتم کل تهران رو گشتم بعد اخر سر یه مانتو زشت وبه دردنخ ...

اگه زشته چرا قیمتش بالاس شاید اشتباه میکنی فقط از چشمت افتاده

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی