به پدر من نگفته باطری بزار چرا؟؟؟منم با باطری موافقم خیلی تحقیق کردم
ننیدونم دکتر پدر من گذاشت بهتر شد بعد هم خود دکتر سرطان خون گرفت فوت کرد کدوم شهری گلم بخ دکترش بستگی داره پسر عمه من تو سمنان چند سال پیش دکترا جوابش کردند گفته بود برو وصیت نامتو بنویس اوردنش اصفهان عملش کردند الان ده ساله خوب شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابامه....یعنی روزی نیست بهش فکر نکنم و نگران نباشم
تو هم مثل منی من قبل دیدن تاپیکت داشتم برا پدرم گریه میکردم اخه الهی بمیرم براش قند زده به چشماش الان داره با وایکر راه میره پاهاش قند داغون کرده من طاقت ندارم منم دارم زجر میکشم ولی فقط باید دعاشون کرد درضمن دکتر خوب خیلی تاثیر داره
تو هم مثل منی من قبل دیدن تاپیکت داشتم برا پدرم گریه میکردم اخه الهی بمیرم براش قند زده به چشماش الا ...
اصلا از زندگیم هیچی نمیفهمم همه اش یه گوشه ذهنم غم این موضوعه...بابای من متاسفانه از دکتر رفتن خیلی شونه خالی میکنه و نمیره ولی پدر شنا باتری داره خیلی کمک میکنه به ضربان
اصلا از زندگیم هیچی نمیفهمم همه اش یه گوشه ذهنم غم این موضوعه...بابای من متاسفانه از دکتر رفتن خیلی ...
گلم باید ببریش حتما منم این کارو میکنم می ترسند ببرش گلم من ازدواج کردم ولی مرتب به بابایی زنگ میزنم میبرمش دکتر به زور تو همبکن غصه نخور من پدرم قلبش بزرگ شده خیلی تو زندگی یختی کشید بمیرم براش ما بچه ها باید تموم تلاشمون را کنیم تا دل پدر مادرمون را شاد کنیم مرتب بهش زنگ بزن بگو بابا نری دکتر من غصه میخورم برو براش نوبت بگیر به زور ببرش که خدایی نکرده پشیمون نشی گلم اگه این کارها راکنی به ارامش میرسی
خوب بهترین متخصص ها اونجا هستند که یه دکتر خیلی معروف هست که میاد تو تلویزیون خیلی هم خیره اسمشو یادم نیست ببرش پیش ان یا کلی پرس جو کن گلم ببرش حتما من همه ناراحتیم اینه چرا بابا را دیر بردیم تو رو خدا ببرش
خانمی تو هم اگه مثل من عاشق بابات باشی تموم تلاشت را براش بکن همه تلاشتو به خدا من خیلی دارم عذاب میکشم با این که بابام از من راضیه ولی خیلی سخته دیدن بیماری پدر مادر تموم سعیتو کن براش دعا کن عزیزم انشاله زودی خوب میشه
تازه رفته چکاب کامل شده و گفته که عضله قلبت ضعیفه و ضربان نامنظم ...همین چندتا دارو جدید داده ...
ببین مدارک پزشکیش رو برو نشون بده با نوار قلبش به یه متخص باید ببریش پیش یه دکتر معروف خوب من خیلی دیدم با باطری بهتر شدند الان چون باطری کم شده به خدا تحربم تو زرنگ باش برو دنبالش بهش بگو اصلا هم ترس نداره قانعش کن ازدواج کردی