2777
2789
عنوان

باید چکار کنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 22 پست

بابا كناه دارن مردا مگه چه تفريحي دارن تو اين زندگيا با اين همه گروني ! به خدا مردا كلي حال ميكنن با بازي كامپيوتري به نظرم سرش غُر نزن موقع بازي براش ميوه ببر تنقلات بزار كنارش خودتم يه بازي نصب كن رو گوشيت يا فيلم ببين زندگي كه فقط كارو زن و بچه بشه خسته كننده ميشه 

اين نيز بگذرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا كناه دارن مردا مگه چه تفريحي دارن تو اين زندگيا با اين همه گروني ! به خدا مردا كلي حال ميكنن با ...

خیلی افراطیه منم دلم میخواد عین بقیه زنها کنار شوهرم بخوابم انقد منتظرش میمونم که یدفه خوابم میبره

❤خدایا شکرت❤
تصمیم خودش نبوده مادر و خواهرش ... 

تو می دونستی اینو؟ قبل ازدواج متوجه این فازش نشدی؟ رسما اعتیاد بازی داره. 

«مگه زوره؟ به خدا هیچکی به تاریکیِ شب تن نمی‌ده؛موشِ کورم که می‌گن دشمنِ نوره، به تیغِ تاریکی گردن نمی‌ده!»
تو می دونستی اینو؟ قبل ازدواج متوجه این فازش نشدی؟ رسما اعتیاد بازی داره. 

چرا تو دوران عقد متوجه شدم حتی گاهی زنگ که بهش میزدم میگفت وقتمو نگیر قطع میکرد 

❤خدایا شکرت❤
خیلی افراطیه منم دلم میخواد عین بقیه زنها کنار شوهرم بخوابم انقد منتظرش میمونم که یدفه خوابم میبره

شوهر منم خوره بازيه يه مدتم كلا تنها ميخوابيدم ولي هيچي هميشگي نيس از سرش ميفته 

والا بهتر از اينه كه خونه نيان يا تو گوشي مشغول چيزاي بيخود باشن يا سرو گوششون بجنبه 

مردا هرچقدرم كه مرد باشن باز كودك درونشون بارز و فعاله نبايد سركوبشون كنيم به نظرم اشكالي نداره بعضي وقتا لي لي به لالاشون بزاريم

اين نيز بگذرد
چرا تو دوران عقد متوجه شدم حتی گاهی زنگ که بهش میزدم میگفت وقتمو نگیر قطع میکرد 

پس چرا ازدواج کردی دختر؟ الان چکارش می شه کرد آخه؟ خانواده ش چی میگن؟

«مگه زوره؟ به خدا هیچکی به تاریکیِ شب تن نمی‌ده؛موشِ کورم که می‌گن دشمنِ نوره، به تیغِ تاریکی گردن نمی‌ده!»
خانوادشون در جریان این اخلاقش هستن ولی خب ازون مدلها هستن که پسرشون معتادم بشه میگن اشکال نداره تو ب ...