2777
2789
عنوان

تاپیک دوستانه و خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 30908 بازدید | 5452 پست
یهو دوتا 😢نه به اون همه نذر و دعا برای یه دونه نه حالا دوتا دوتا 😢 بچه م بیچاره داره شیر میخوره یه ...

واقعا تو مثالی برا این جمله نی نی سایتی ها ک میگن هرکه نمیخواد بچه دار میشه

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
یهو دوتا 😢نه به اون همه نذر و دعا برای یه دونه نه حالا دوتا دوتا 😢 بچه م بیچاره داره شیر میخوره یه ...

چهار سال دیگه از ذوقت نمیدونی چطوری خدا رو شکر کنی واسه دسته گلایی که تو دامنت گذاشت

ناراحت_نباش# نا# سپاس_نباشیم

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چهار سال دیگه از ذوقت نمیدونی چطوری خدا رو شکر کنی واسه دسته گلایی که تو دامنت گذاشت # ناسپاس_نباش ...

هشتکتم کردم  

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...

میدونی الان دیگه ریلکس بوری و ب بارداری فک نمیکردی

و یکی دیگه اینکه بعد زایمان تا چند وقت رحم خیلی آمادگی بارداری داره

برا همین گرفته

عزیزمی....بخدا با اینکه بچه ندارم اما از ته دل درکت میکنم...خودمو جات میزارم....اما ببین تو الان باید قوی باشی...دیگه فکر سقطو از سرت بیرون کن...بعدم فعلا که نی نی ۱ دونس....این احتمال ۲ قلو بودن رو واسع اکثرا میدن..دوست خودمم تا ۲ ماهگی میگن ۲ قلوعه بعد یکی شد....

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
میدونی الان دیگه ریلکس بوری و ب بارداری فک نمیکردی و یکی دیگه اینکه بعد زایمان تا چند وقت رحم خیلی ...

نرگس کاش واسه من بشه بخدا....یا دوقلو شه یا اینجوری شم با هم بزرگ شن...

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
خخخخ ای جان..بچهای ناخواستع خیلی عزیز میشن دوره دانشجویی دوتا دوست داشتم خواهر بودن فاصله سنیشون ۱ ...

همساده مام 3 تا دختر داشت بزرگه نامزد بود یهو 4 امی حامله شد دختراش خودشون میکشتن الان بیا ببین چه عزیز شده

الهی الهی  مبارکش باشه... داره مروارید دار میشه دختر قشنگمون😍😍😍

مرررسی خاله جون. البته دخترمون دوتا مروارید پایینی رو داره .درگیر اون دوتا بالایی هاست

من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
همساده مام 3 تا دختر داشت بزرگه نامزد بود یهو 4 امی حامله شد دختراش خودشون میکشتن الان بیا ببین چه ع ...

من بعضی شبا خواب میبینم مامانم بچه دارهههه😂😅

جیگرشو    

😍😍😘💋

من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
همسرم شبا میگه بندازش تحمل این حالت ندارم نماز صبح که میخونه میاد منو بیدار میکنه میگه نه فکر سقط هم ...

ببین کاریه که شده 

یکم بهتر با قضیه برخورد کن

هرچقدر اعصاب خودتو خورد کنی شوهرتو بچه تم داغون کردی