2789
عنوان

فقط بیاید....

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 29 پست
عزیزم پودد لیمو عمانی با ی تکه نبات دم کن بخور من خالم فشار حاملگیش و مسمومیتش رو دکتر با همین کنترل ...

نبات بالا نمیبره؟ من مسمومیت بارداری ندارم. پروتئین توی ادرار ندارم

فقط فشارم میره بالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبات بالا نمیبره؟ من مسمومیت بارداری ندارم. پروتئین توی ادرار ندارم  فقط فشارم میره بالا

نباتو برای اینکه فشارش خیلی افت نکنه مینداخت خیلی کوچولو بنداز افت فشارم مث بالا رفتنش بده ؛ اما پودر لیمو عمانی عالی کنترل میکنه

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
سیر بد نیست برا من که 34 هفته و 5 روزم؟ 

سیر تنظیم میکنه ولی گرمیه ؛ خیار هم خوبه خیلی خودتو اذیت نکن دوش بگیر با اب ولرم آرامش داشته باش انشاءالله همه چیز عالی پیش میره 

نباتو برای اینکه فشارش خیلی افت نکنه مینداخت خیلی کوچولو بنداز افت فشارم مث بالا رفتنش بده ؛ اما پود ...

چقدر پودر لیمو عم. نی ذو توی چقدر اب بریزم؟ بذارم بجوشه؟ یک لیوان بخورم یا استکان؟ 

سیر بد نیست برا من که 34 هفته و 5 روزم؟ 

من میخوردم چون فشارمنم بالابود نه زیاد کم بخور ولی خیارومث میوه زود به زود بخور نمک به غذات زیاد نزن سعی کن بینمک بخوری حتی من فشارم بالا بود دکتر بهم بستری گفت بروبستری شو من نرفتم خودم باآب آلبالو ترش وخیار وگوجه پایین اوردم  

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
چقدر پودر لیمو عم. نی ذو توی چقدر اب بریزم؟ بذارم بجوشه؟ یک لیوان بخورم یا استکان؟ 

یک قاشق چای خوری توی یک استکان آب جوش بریز روش یچی بذار سرش خودش دم بکشه ده دقیقه ربع ساعت بعد بخور امتحان کن ببین چجوری ؛ یعنی خاله من دستش بودو راه میرفت چون سنشم بالا بود خیلی هم جوشی بود هی حرص جوش میزد فشارش خیلی میرفت بالا 

میگم ک الآن از مامانم دقیق پرسیدم میگه روزی دوتا دونه لیمو عمانی رو بشکون بنداز تو قوری استیل مث چای دم بشه بعد یتکه نبات کوچیک برای اینکه سردیش گرفته بنداز ؛ شلغم هم خام مصرف کن هم بچه رو صبور میکنه هم فشار رو عالی میاره پایین اینم دکتر گفته بوده