2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش من هم سن تو بودم کلی وقت داری

شاید از نظر شما اینطور باشه ولی انتظار خیلی سخته دیگه ناامید شدم نمیدونم چیکار کنم😔😔😔

خدا چقدر قشنگ گفته(والله و یعلم ما فی قلوبکم)حواسم هست تو دلت میگذره
۷۲ایم اسم کاربریم ۷۸😢😢

گلم هفتادو هم والا دیر نی من متولد ۶۰ هستم ودوتابچه رارم مثله گل یه ده ساله یه سه ماهه تواین گرونی و بی امنیتی اقتصادی وتنش وتورم وبی ابی یه میوه یه پوشک نمیشه خرید رفتم یه کرم پا کرفتم برا پای نوزادم کانولا اولا هشت تومن بودحالاشده ۱۳ تومن تواین اوضاع احوال همچین خوب هم نی بچه بیاره کسی والا نمیبینی مردم چی میکشن نگاه نکن یه عده زمین مفت دارن میفروشن بهترین خونها وماشینارو دارن اکثریت زیر فشار مستجری وبی پولی کمرشون شکسته میدونی هربال ازمایشو غربالو سونوگرافی چقد هزینه داره میدونی سر زایمان بخاطر پول چقد اذیت میکنن میدونی خدانکرده یک درصد بچت زود به دنیا بیاد یا یه نقص خیلی خیلی کوچک داشته باشه چقدر خرج وحشتناک داره مثله قدیم نی دلاک حموم میارن بالاسرت هم بزایی هم بچت سالم وتپل مپل باشه از بس موادغذاییا تقلبی شده ازبس استرسو مشکلات ژنتیکی عست بچها اکثزیت یه نقص کوجک دارن منتهی خیلی خانوادها نمیگن بچه روزبون نیفته اینارو گفتم همچین بازنده هم خودتو ندون تواین منجلاب بچه دارشدن دله شیرمیخواد منم خدابهم داد اصلابچه نمیخواستم الان فامیلمون زودی بچع دارشد بچش مثل پنجه افتابه اصلا ژن نداشتیم ولی شده بچه مادرزاد در رفتگی لگن داره اگررابیفته پاهاش کج میشه اگرروزاول تشخیص داده بود دکتر بایه پوشک بزرگ حل میشد ولی تو۴ یا۵ ماهگی تازع دکتراحمقش فهمید احتمالا باید عمل شه کلی وقت چندماه با طناب بسته بودن پاهای نازنینشو جدا ازهزینه بیجاره میشن مادرپدر

گلم هفتادو هم والا دیر نی من متولد ۶۰ هستم ودوتابچه رارم مثله گل یه ده ساله یه سه ماهه تواین گرونی و ...

ایشالا زود تر خوب بشه 

شوهرم عاشق بچهس خودمم همینطور هر بچه ای که میبینه با حسرت نگاهش میکنه میدونم مشکلات زیاده ولی نداشتنشم حسرت قدر بچه هاتو بدون اینو منی که از دست دادمو الان هر ماه با هزار امید منتظرم جواب بگیرم و از این به بعدم باید بیافتم دنبال دکتر و هزینه های وحشتناکش میفهمم

ایشالا زود تر خوب بشه  شوهرم عاشق بچهس خودمم همینطور هر بچه ای که میبینه با حسرت نگاهش میکنه م ...

ابجی مطمین باش به وقتش خدابهتون میده وامیدوارم حز کنیدو لذت ببرید ازش شاید یه چیزایی روبایدبه سختی به دستاورد تابیشتز قدر دونست

ابجی مطمین باش به وقتش خدابهتون میده وامیدوارم حز کنیدو لذت ببرید ازش شاید یه چیزایی روبایدبه سختی ب ...

اوهوم حق با تو دفعه اول که باردار شدم ناخاسته بود ولی ناشکری هم نکردم نمیدونم چرا اینجوری شد برام دعا کنید خیلی دلم گرفته

اوهوم حق با تو دفعه اول که باردار شدم ناخاسته بود ولی ناشکری هم نکردم نمیدونم چرا اینجوری شد برام دع ...

انشاالله بهترین ومفیدترین نسلو ازخودتون به جا بزارید انشالله بچهای سالم وباهوش وتوانمند داشته باشید وبه ثمر برسن ولی خواهشا غصه نخور وحساس نشو چون استرس ناباروری بیشتر اسیب میزنه اگربیخیال بیخیال بشی وبهش فکر نکنی باردارمیشی من بچه دوممو تواوجی که پرازمشگلات بودم واسترس داشتم نکنه حامله بشم و..باردار شدم همه چی برعکسه 

انشاالله بهترین ومفیدترین نسلو ازخودتون به جا بزارید انشالله بچهای سالم وباهوش وتوانمند داشته باشید ...

ممنون عزیزم خدا بچه هاتو برات حفظ کنه خدا هر چی صلاحه برامون رقم میزنه ممنون از دلداریت