گلم هفتادو هم والا دیر نی من متولد ۶۰ هستم ودوتابچه رارم مثله گل یه ده ساله یه سه ماهه تواین گرونی و بی امنیتی اقتصادی وتنش وتورم وبی ابی یه میوه یه پوشک نمیشه خرید رفتم یه کرم پا کرفتم برا پای نوزادم کانولا اولا هشت تومن بودحالاشده ۱۳ تومن تواین اوضاع احوال همچین خوب هم نی بچه بیاره کسی والا نمیبینی مردم چی میکشن نگاه نکن یه عده زمین مفت دارن میفروشن بهترین خونها وماشینارو دارن اکثریت زیر فشار مستجری وبی پولی کمرشون شکسته میدونی هربال ازمایشو غربالو سونوگرافی چقد هزینه داره میدونی سر زایمان بخاطر پول چقد اذیت میکنن میدونی خدانکرده یک درصد بچت زود به دنیا بیاد یا یه نقص خیلی خیلی کوچک داشته باشه چقدر خرج وحشتناک داره مثله قدیم نی دلاک حموم میارن بالاسرت هم بزایی هم بچت سالم وتپل مپل باشه از بس موادغذاییا تقلبی شده ازبس استرسو مشکلات ژنتیکی عست بچها اکثزیت یه نقص کوجک دارن منتهی خیلی خانوادها نمیگن بچه روزبون نیفته اینارو گفتم همچین بازنده هم خودتو ندون تواین منجلاب بچه دارشدن دله شیرمیخواد منم خدابهم داد اصلابچه نمیخواستم الان فامیلمون زودی بچع دارشد بچش مثل پنجه افتابه اصلا ژن نداشتیم ولی شده بچه مادرزاد در رفتگی لگن داره اگررابیفته پاهاش کج میشه اگرروزاول تشخیص داده بود دکتر بایه پوشک بزرگ حل میشد ولی تو۴ یا۵ ماهگی تازع دکتراحمقش فهمید احتمالا باید عمل شه کلی وقت چندماه با طناب بسته بودن پاهای نازنینشو جدا ازهزینه بیجاره میشن مادرپدر