2777
2789
عنوان

کیا pco هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 58 پست
هر چقدر درد سر بخواب من بکی یکجا کشیدم اولی رو با آمپول باردار شدم قلبش وایساد کورتاژ شدم بعد اون ...

عزيزم نگران نباش بعضيا تا نه دفعه آي وي اف كردن بعد گرفته توكل به خدا 

نه! به كفر من نترس، كافر نميشوم هرگز! چرا كه به نميدانم هاي خود ايمان دارم
نه اصلا عنبر نسا دود میکردم رازیانه میخوردم

باید حتما امتحان کنم رازیانه ک برام فایده ای نداشت عنبرنسارو امتحان میکنم

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارم از وقتی فهمیدم ورزش‌ میکنم دمنوش های گرم میخورم غذا های سردم نمیخورم تاحالا اقدام نکردم ولی ...

ایشالله که خدا حاجت دل همه رو میده...من اول باید جواب ازمایش ژنتیکم بیاد بعد اقدام‌کنم...گویا چندماه طول میکشه

❤همیشه واسه همدیگه دعای خوب کنیم خدا اینطوری بیشتر دوسمون داره❤
عزيزم من تنبلي تخم دان داشتم خيلي پريودهام نامنظم بود ولي يه مدت رفتم باشگاه خيلي خوب شدم نسبتا تن ...

اضافه وزن داشتین؟

ایشالله که خدا حاجت دل همه رو میده...من اول باید جواب ازمایش ژنتیکم بیاد بعد اقدام‌کنم...گویا چندماه ...

ایشالله جوابش خوب بیاد من ازمایش هورمونی دادم هنوز جواب نیومده خداکنه تکرار نخواد خیلی استرس دارم

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل
نه اصلا عنبر نسا دود میکردم رازیانه میخوردم

میشه  بگی چطور عنبرنسا رو دود میدادی یعنی هر روز ؟؟تا چند وقت؟؟

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

فقط پریودام نامرتبن،ویکسال تحت درمان بودم واسه بارداری اولم،چند روز پیش رفتم پیشه دکترم سونو دادم و گفتن که اگه اینجوری پیش بره یائسگی زودرس میگیرم،توروخدا کمکم کنین،چیکار کنم😢😢

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
آره يكمي اضافه وزن داشتم ولي زياد نبود در كل اضافه وزنم نداشته باشي با ورزش و خوردن چيزايي كه طبع گ ...

اخه من اصن اضافه وزن ندارم