2777
2789
عنوان

گل حسن یوسف

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من  میزارم تو اب هرگلی که ریشه کنه بعد یه مدت گندیده میشه شما اب داخلشو زود زود عوض میکنید یا همون اب چن روز گل میزارید داخلش

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
مراقبت خاصی میخواد؟

حتما بهش نور بخوره اما غیر مستقیم، من گذاشتم جلوی پنجره نور میخوزه، نور که بتابه رنگش خیلی خیلی خیلی قرمز و خوشرنگ میشه، هر روز هم اب بده، یه روز اب ندی پژمرده میشه

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
بکارش خونه ک زمستون نیس.هوای خونه خوبه.

نه عزیرم ربطی به هوای خونه و بیرون نداره .

خیلی از گیاه ها رو باید بهار و تابستون قلمه زد و کاشت .

من خودم یه گل خریدم . گل فروشیه بهم گفت به هیچ عنوان تا بهار کلدونشو عوض نکن  . چون قهر میکنه و کلا خراب میشه .

قلمه هم بزنی بعضی گلها نمیگیرن . 

بعضی گلها قلقشون اینطوره . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
😍😍😍😍چه خوشگلن

خیلی خیلی زود رشد میکنن، من الان سه گلدون دارم، زود رشد میکنه و بزرگ میشه باید حرس کنی تا دوباره دربیاد، خیلی دوسشون دارم

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
خیلی خیلی زود رشد میکنن، من الان سه گلدون دارم، زود رشد میکنه و بزرگ میشه باید حرس کنی تا دوباره درب ...

چند روز یبار بهش آب میدی؟؟

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

شما هم از گل هاتون عکس بزارین و روش نگهداریشون و البته اسمشون رو بگین

حرس منظورت قلمه زدنه؟؟

فک کنم همون باشه باید با کارد شاخه رو بزنی، روش خاص و سختی نیست

چند روز یبار بهش آب میدی؟؟

من هر روز اب میدم،، خیلی زود رشد میکنن