2777
2789
عنوان

پیش بینی بازی پرسپولیس _کاشیما😎

283 بازدید | 27 پست

پیش بینی بازی  پرسپولیس _کاشیما😎

بیاید پیش بینی کنید😆

بگین چند چند و ب نفع کی میشه

هر چند میدونم برد واس ماس😌😜

پرسپولیسیا دعا کنید ببریم😓 

با یه اس دق لالی (داداشم)😂

شرط بندی کردم دعا کنید😐شرطو ببرم

حالا چش بادومیا ضایعمون نکنن

صلبات😐😂

🖐📿

_اس دق لالی = استقلالی 😐 

جاست فور فان آبیته😶

پرسپولیس_قهرمان_میشه😜# 😊💪

تعداد رای : 22
نظرسنجی
برد پرسپولیس
9
40%
بردکاشیما
13
59%

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بازی ساعت چنده

داره میده😐

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
شمافهمیدی کی بوداون وسط بازی ایرانی بودمن رفتم دستشویی اومدم نفهمیدم چیشد

ن 😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بازی ساعت چنده

😂کجایی تو😐

ان شالله پرسپولیس ببره  بخاطر اینکه پسرم از ته دلش شاد میشه ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

انشالله

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز