2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دنیای پیش رفته خوب نیس😁 دلم میسوزه واسه بچه هامون.هرکاری بخوان بکنن ما قبلش فهمیدیم😁

😂😂😂همیشه شوهرم این حرف و میزنه

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
سر هر چیزی الکی سریع شک ب دلت راه نده.خیلی نامحسوس چن روز زیر نظر داشته باش بعد تازه شک کن.یهویی ک آ ...

خیلی عادت بدی دارم الکی شکاک میشم و شوهرم قانعم میکنه بعد پشیمون میشم میگم شکاکی رو میزارم کنار ولی نمیشه 

خیلی عادت بدی دارم الکی شکاک میشم و شوهرم قانعم میکنه بعد پشیمون میشم میگم شکاکی رو میزارم کنار ولی ...

اینجوری خوب نیس...تا ی مدت اینکارو میکنه بعدش دیگه خسته میشه میگه هر فکری دوست داری بکن بعد تویی ک تو افکارت داغون میشی...اونموقع ک ی همچین چیزی پیش میاد توذهنت جمله های مثبت بگو راهکارهای مثبت بده...مثلا بگو صبر کنم ببینم چی میشه...ببینم بازم زنگ میزنه...ن اینکه بااولین زنگ بدبختو متهم میکنی

اینجوری خوب نیس...تا ی مدت اینکارو میکنه بعدش دیگه خسته میشه میگه هر فکری دوست داری بکن بعد تویی ک ت ...

اخه تقصیر شوهرم

خیلی باهم راحتیم

درمورد دوست دخترای دوران مجردیش بهم گفته 

بخاطر همین میترسم

نه توی گوشی شوهرم ب این اسم سیو نیست من توی برنامه دفترتلفن اینترنتی زدم اورد ب این اسم

اهان...پس به شوهرت ربطی نداره.....

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
اخه تقصیر شوهرم خیلی باهم راحتیم درمورد دوست دخترای دوران مجردیش بهم گفته  بخاطر همین میترسم

منم میدونم...حتی توفامیلشون هم میدونم کیا دوسش داشتن...الان مهنه ک بین همه اونا تورو انتخاب کرده...منم همیشه ب خودم همینو میگم...واینکه اگه شوهرتم بفکرشون نباشه باکارات یاداوریشون میکنی...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز