2777
2789
عنوان

گمشده دختری متولد مرداد 75

| مشاهده متن کامل بحث + 9878 بازدید | 193 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران دزدیده شده اما این دختر خانم اصالتا کرمانی هستن پدرش الان اقامت انگلیس رو داره 

میشه بگی منو به جای اون دختر خانم قبول کنه

اون ۷۵ بوده من ۷۶

فقط منو هم ببره انگلیس

مرسی

اگه مامان باباش پولدارن خداکنه من باشم و خانواده واقعیمو بعدسالهاپیداکنم و به سعادتو خوشبختی و پولداری برسم😂

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘

تو اینستا یه پیج هست به اسم‌حامی گمشدگان یه همچین چیزی کاش اونجا بکی که برات انتشار بدن هرچند شما ختی عکسی ندارین امیدوارم خدا به دل مامانش رحم کنه و هر چه زودتر پیدا بشه 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

چقدر نامرد بودنا

اطلاعاتی که دادی خیلی کمه

باید به پلیس بگی از اون خانواده نامرد اطلاعات بیشتری بگیره

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
چقدر نامرد بودنا اطلاعاتی که دادی خیلی کمه باید به پلیس بگی از اون خانواده نامرد اطلاعات بیشتری بگ ...

تو دادگاه پرونده دارن روزنامه آگهی دادن 

کمک کنید تا گمشدمون رو پیدا کنیم دختر متولد75
تو اینستا یه پیج هست به اسم‌حامی گمشدگان یه همچین چیزی کاش اونجا بکی که برات انتشار بدن هرچند شما خت ...

اونجا هم دادیم عکس مادرش رو اونجا زدیم گفتیم شاید شباهتی به مادرش داشته باشه 

کمک کنید تا گمشدمون رو پیدا کنیم دختر متولد75
تهران دزدیده شده اما این دختر خانم اصالتا کرمانی هستن پدرش الان اقامت انگلیس رو داره 

پدر اصلیش؟ 

من‌ یکیو میشناسم متولد ۷۳ هست دوقلو بوده نوزادیش ولش کردن رفتن پدر مادرش بچه با پدر مادر جدیدش میره دبی 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

خو خودمم فقط اشتباه زدن 78 

بیاد منو ببره منم هیچ کسو ندارم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇