2789
عنوان

سفید اب

| مشاهده متن کامل بحث + 4740 بازدید | 36 پست
عزيز من سفيداب چه ربطي به جوش داره سفيداب يه لايه بردا ملايم كه پوست سطحي كه مرده رو لايه برداري مي ...

به ما نمیگن که در مطبشون رو تخته نکنن

محمدمهدی و محمد مسیح هدف از تولد شما خدمت به امام زمان است و بس   

[QUOTE=73405844]به ما نمیگن که در مطبشون رو تخته نکنن[/QUOTE]

سفيداب يه لايه بردار خوبه براي پوست بدن و صورت اما ديگه ضدجوش نيس..

خدایا.......... قسمت و حکمت رو بگذار ...... واسه اونهایی که درکش میکنن......... واسه من......... لطفا فقط معجزه کن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE= 73405844 ]به ما نمیگن که در مطبشون رو تخته نکنن[/QUOTE] سفيداب يه لايه بردار خوبه براي پوست ...

احتمالا استارتر صورتش چرب بوده باعث جوش شده

سفیداب چربی صورت و جوشها رو از بین برده

دوباره میسازمت💪

عزيز من سفيداب چه ربطي به جوش داره سفيداب يه لايه بردا ملايم كه پوست سطحي كه مرده رو لايه برداري مي ...

ولی به نظر من طب سنتی بهتر جواب میده . همون سفیداب و کیسه و سدر بیشتر جواب میده 

متاسفانه پزشکان عزیز (نه همشون توهین نباشه به پزشکان )واقعا باید در مطبشون رو گل بگیرن .

متاسفانه  علم کافی ندارن 😑😑😑😑

منم یه ماسک بلدم عالیه گفتم به شماهم بگم

پوستم نسبت به قبلا خیلی خوب شده😍

سفیده تخم مرغ روهم میزنم

بعد میزنم به صورتم بعد یه لایه از دستمال کاغذی رو میزنم روصورتم بعد دوباره یه لایه سفیده تخم مرغ میزنم روی دستمال کاغذی

بعد یه ربع که خشک شد میکنم از روپوستم پوستو پاکسازی ونرم میکنه واسه سرسیاه هایی که رو بینی هست هم خوبه درمیان از تو پوست

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

باور کن من کلی کرم و لایه بردار امتحان کردم از مارکای مختلف هیچکدوم مثل سفید اب نبود علت جوشامو میدونم چیه استفاده از لوازم ارایش هرچیم صورتمون رو بشوریم باز مواد ارایش رو عمیق پاک نمیکنه خودش یه علت مهم جوش زدنه

[QUOTE=73406490]باور کن من کلی کرم و لایه بردار امتحان کردم از مارکای مختلف هیچکدوم مثل سفید اب نبود علت جوشامو میدو ...[/QUOTE]

ميدونم اما كسي كه مشكل هوروموني يا تيروييد داره مثل خودم جوشاش با سفيداب نميره من اصلااااا ارايش نميكنم صورتم هميشه تميز و بدون مواد ارايشيه اما جوش ميزنم فقط جاي جوش اذيتم ميكنه

خدایا.......... قسمت و حکمت رو بگذار ...... واسه اونهایی که درکش میکنن......... واسه من......... لطفا فقط معجزه کن
منم هميشه ميرم تو حموم اولش ميزنم تا اخر حموم ميشورم هرجا ميرم هميشه همه از پوستم تعريف ميكنن

جدی؟ کاش منم میدونستم زودتر همیشه فکر میکردم سفید اب یه چیز بیخوده که مامان بزرگا استفاده میکنن چون قدیما مواد شوینده درست حسابی نداشتن 😐

جدی؟ کاش منم میدونستم زودتر همیشه فکر میکردم سفید اب یه چیز بیخوده که مامان بزرگا استفاده میکنن چون ...

من ازون بچگي مامان بزرگم ميبرد بهمو حموم عادتم داده بود اونموقع٥سالم بود😂😂😂دگ تو ذهنم مونده هميشه ميزنم