2777
2789
عنوان

مادرشوهر خوبو باید رو سرت نگه داری عروس عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 136 پست
اینا ک گفتین مادرشوهر منم داره ولی من تا حالا بنظرم بد نیومده بود عزیز دلتو دریا کن با این اوصاف که ...

تنهااین نیست خیلی چیزاهست این یه نمونشه

اونم کوچیک

براعروسیمون باخواهرش مشورت میکردکه نگیرن

اوووف انقدرزیاده که بگم کمه

بارداربودم جلوی روم غذامیخورد فقط یه تعارف الکی میزد

تامیرفتیم ادای تنگ دستارودرمیاورد وباهزاربدبختی زندگیمون وجمع کرده بود وهمسرمنم مهربون وانتظارداشت شدید بفکرمانبود تودوران بارداری یبارزنگ نزدبگی کم دارین براخوردن هزینه چطور فقط مادرم بماکمک میکرد

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
تو این هشت سالی که عروسی کردیم هیچ وقت دست خالی خونم نیومدن و منم همینطور اصلا باهم رودربایستی نداری ...

آخی عزیزم، خدا نگهش داره واستون، قدرشو بدون انشالله همیشه کنارهم خوش باشید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸

خدایا شکرت🙏🏻💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای تولد های هم ارزش قایلیم حتی شده با یه شاخه گل هم دیکه رو خوشحال میکنیم رو نقطه ضعف های هم دست نمیزاریم جاریم خیلی بد جنسه من پدر ندارم هروقت اسم پدر میاد شروع میکنه پز دادن از باباش که هرکی پدر داره پشتش گرمه و فلانه و بمانه یبار که داشت همینحور پز میداد من چشمام پر اشک شد حس کردم چقدر بی پناهم یهو مادرشوهدم کشیدش یع گوشه بهش گفت انقدر باید درک داشته باشی که چه حرفی را کجا بزنی اینو نمیفهمی کع جاریت پدر نداره پز نده که خدا بزنه تو کمرت اه یتیم بگیرتت

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍
تو این هشت سالی که عروسی کردیم هیچ وقت دست خالی خونم نیومدن و منم همینطور اصلا باهم رودربایستی نداری ...

ایشون خیلیییی خوبن ...خدا حفظش کنه من هفت ساله عروس این خانوادم نشد یبار دست پر بیان خونمون ولی منو شوهرم هروقت بریم میوه شیرینی ی چیزی میبرم سختمه دست خالی برم...پدرشوهرم تولد پسرش خونمون بود ی کادو نداد تازه شامشم خورد گفت این بچه بازیا چیه

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
من اونا را مث خانواده خودم میدونم شاید انقدری که مادرشوهرم راحتم با مامان خودم نباشم شوخی هایی که با ...

قصه ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسید😁😁

شوخی بود عزیزم

همیشه# خوش باشید

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
تنهااین نیست خیلی چیزاهست این یه نمونشه اونم کوچیک براعروسیمون باخواهرش مشورت میکردکه نگیرن اوووف ...

😞😞😞😞فدا سرت ...خودتو بچه هاتو عشقه عزیزم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
ای کاش عروس های خدا نشناس ما هم مثل شما بودن.اونا از احترام زیاد جو گیر شدن و بلاها سرمون اوردن همش ...

خودشون هم بعدا مادرزن و مادرشوهر میشن واستا و ببین چه بلایی سرشون میاد کسی که بخواد محبت پیرزنو سو استفاده کنه

ای بابا خوندم گفتم شاید دیدم عوض بشه

دخالت که چه عرض کنم میگه اختیارت با منه

دست خالی اومدن که بهوره تو سرم هر وقتم بریم خونه اش زنگ میزنه کلی اورد میده که براش بخریم

زبونش که از اول نیش نار بود

چه فتنه ها و دو به هم زنی ها که نکرد

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
من هم مادرشوهر خوب و دلسوزی دارم که همیشه پشت‌ام بوده و خواهرشوهرهام که فرشته هستن، یعنی از برادرم م ...

خدا براتون نگهشون داره گلم

فدات شم ناراحت چرا قربونت؟چیزی شده خدایی نکرده؟!!

دوست ندارم خبر بدی بهت بدم عزیزم 😍😍😍😍

خودت خوبی

من خودم دیگه شکر خدا ناراحت نییستم... توکل به خدا کردم میگم هرچی صلاح خودشه انشاالله همون شه

خدارو شکر عزیزم که انقدر خوبن و باعث آرامشت میشن ولی اگر بد بودن و رفتاری میدیدی که ناراحت میشدی قطعا راضی نبودی خوشحالم که زمان زیادی گذشته و انقدر باهات خوبن من که نامزدم انقدر اشکمو در آوردن که حد نداره البته پدر شوهرم واقعا ماهه ولی باقیشو نگم که دلم خونه واقعا....فکر میکردم منم هیچ مشکلی نخواهم داشت ولی رفتار طرف مقابل دست من نیست خوشبختانه همسرم پشتمه ولی نمیشه رفتارشون بی تاثیر هم باشه کاش مثل مال شما بودن منم تعریف میکردم 

خودشون هم بعدا مادرزن و مادرشوهر میشن واستا و ببین چه بلایی سرشون میاد کسی که بخواد محبت پیرزنو سو ا ...

دقیقا منتظر اون روزام. بخدا به اجیم میگم فقط صبر کن دنیا دو روزه ببین چه بلائی سر عروسا و داداشام میارن بچه هاشون .به عدالت خدا ایمان دارم

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
مادرشوهرمن حامله بودم بچه که دنیااومدهوسونی که نمیدادهیچ تازه گفتن چراتوانقدرهوس میکردی😔

منم تمام ویلرام به مادرشوهرم میگفتم چون مادرم شاغل بود معده درد عجیبی داشتم بعش گفتم چندبار برام سیرابی پخت خوب شدم ویار دمپختک داشتم فقطم مال مادرشوهرم هفته دوبار میپخت میداد برام بیاره شوهرم 

خوش به حالت

مادر شوهر من كه ٥ تا عروس داره من چهارمي ام

نميگم تو زندگيامون دخالت ميكنه اما با اينكه من مادر ندارم خيلي بهم بي توجهه، يعني نسبت به همه عروساش همينجوره

فقط پسراي خودشو دوست داره 

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔