2777
2789
عنوان

دعوای داغون با شوهر

1230 بازدید | 71 پست

از جمعه هفته میش شوهرم منو ورداشت برد شهرشون اونجا که سر یه چیزی کلا با من قهر بود خونه خاله هاش که میرفتیم انگار برج زهر مار بود

بعدشم‌که از روز سشنبه مامان باباش و داداشش و خواهرش و بچشو جاری اومدن خونه ما کلا

یخورده سرسنگین تر بودم باهاشون

حالا که رفتن آقا لیله القدر راه انداخته که تو بداخلاقی دیگه نه تورو میبرم خونه مامان بابام نه من میام خونه مامان بابات

یک کلمم‌که گفتم بابا تو برک به هرکی میخوای بگو ما تو سالداول زندگیمون انقد مهمون داریم‌یکسره ببین چی میگن که بنای داد و بیداد رو گذاشته که مامان بابا مهمون نیستن و داااااد و بیداد سر من

منم اومدم تو اتاق زدم‌زیر گریه که باز اومده حاضر‌شو ببرمت تونه بابات اینا تا با فامیل خودت خوش باشی

گفتم‌نمیرم‌هستم تو خونه خودم

گفت پس ساکت شو حوصله صداتو ندارم  و رفت تو اتاق دیگه دراز کشیده 

منم پاشدم ناهار گذاشتم اومدم این اتاق دیگه

چیکار کنم؟

آخه این ستمی که من یکسره باید از مامان بابای آقا پذیرایی کنم

بعدم شروع کرد داد زدن که ازین ببهپعد که مامان بابام‌بیان تو میری خونه باات خواستن ۱۰روز بمونن میمونن اونا که‌رفتن برمیگردی

نمییخوام با مامان بابام‌تو این خونه ببینمت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااااای

خیلی بده درکت میکنم

فقط صبور باش به مرور ازشون فاصله میگیره 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

شهر دور زندگی میکنن خانواده شوهرت؟

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

خانواده خودت چقدر میان؟

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
همه داستن رو هم گفتم حالا بیاید بگین چیکار کنم چون همه میشناختنم الان کاربری جدید زدم وگرنه پیر نی ...

سر خانوادش دعوا راه ننداز اگه حتي حق با توئه چون اون بيشتر برات تلافي ميكنه خودت اذيت ميشي سعي كن تحمل كني جاي دوري نميره اينطوري شوهرتم خر كردي احترام اونارو داشته باش وقتي ميبيني روشون حساسه تو كاري نكن حساس تر بشه دوام بيار هيچوقت دعواتونو به ديگران نشون ندين اونا ناراحت نميشن خوشحال هم ميشن جلوي خانوادش بيشتر بهش محبت كن حتي اگه ناراحتي قهري بذار سواستفاده نكنن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي