امروز رفتم واس تعیین جنسیت، اینقدر شنیدم که ماههای پایین اشتباه میگن ترسیدم و دکترمم نمیذاشت، امروز ٤ ماهم تموم شد رفتم پیش شاکری، بچه پاهاشو بسته بود بازم نمیکرد اما شاکری چند بار تایید کرد که پسره، به نظرتون دیگه برم خرید؟ آخه پاهاش بسته بود ترسیدم اشتباه بگه، گفتم مطمینید؟ بهش بر خورد گفت من تو ٢ ماهگی میگم تو که ٤ ماهی، خلاصه گفت برو واس سیسمونی
دکتر شاکری جنسیت بچمو تو غربالگری اول گفتن نود درصد پسره حتی من گفتم چیزی دیدین ،یه چیزی بین پاهاش نشون داد وگفت این آلتشه وگفت به احتمال خیلی بالا و نود درصد پسره و کتبا برام تو سونو نوشت پسر ولی گفت واسه صد درصدیش هفته بعد بیا دوباره اینقدر با اطمینان حرف زد که همش میگفت فلان مرکز فلان قدر میگیره و تو هفته هفده میگه هفتاد درصد فلانه و شفاهی میگه و این کار رو ننه بزرگ منم بلده ولی من تو یازده هفتگی هم کتبی مینویسم هم میگم بالای نود درصد هیچکس مثل من تو ایران وجود نداره که جنسیت رو تو یازده هفتگی تشخیص بده ،البته من دوازده هفته رفتم پیشش ،انقدر زورم میگیره از اعتماد به نفسش فیلمشم دارم تمام چیزایی که گفتم صداش تو فیلم هست ،امروز واسه سونو هیجده هفته رفتم پیش دکتر صدری چون متخصص زنانم شاکری رو قبول نداشت, گفتن بچه دختره ،علاوه بر اینها گفته بود جفتت قدامیه ولی امروز گفتن جفتت خلفی ،تاریخ زایمانمم اشتباه گفته بود ،نمیدونم چرا الکی میاین از این آدم تعریف میکنید،الان استرس دارم نکنه عدد ان تی دخترم رو اشتباه گرفته باشه ؟