2777
2789
عنوان

اسکرین شات شوهرم قیدمو زد راحت

8453 بازدید | 98 پست

با شوهرم همه مشکلاتو داشتم دست بزن فحش دروع خیانت دخالت خانوادا گفتم میمونم میجنگم بخاطر بچم بیشتر از من و بچم هوای جاریم و بچه هاشو داشت هر وقت خونخ اونا میرفتیم  بعدش کتک کاری و دعوا  همش دوس داشت خونه اونا باسه رابطه با جاریم نداشت ولی ی  وابستگی عاطفی بود  منم عذاب کشیدم و هر سری جاریم برا عذاب دادنم کارایی ک شوهرم برا بچش کرده بود تعریف میکرد خونه جاریم برام جهنمه  ی مسافرت چن هفته ای اومدم خونه بابام  یعنی منو فرستاد  پدرشوهرم ی اپارتمان داره ۳ واحدخ ۲ تا برادر شوهرام توی ۲ تا واحدن  پدر شوهرم گفته اگ نیاین واحد ۳ رو میفروشم  و سهمی بهتون نمیرسه الان برادر شوهرم و شوهرم گفتن باید بریم بشم همسایه جاریم یعنی عزراییل جونم در ضمن خونشون مستقل نیست یعنی بی درو پیکره شوهرم ز زد گفت اگ نیای خونه بابام بشینی کلا قید منو بزن و بشبن خونه بابات منم گفتم اگ میخوای بری خ نه بابات کلا منو با بچه فراموش کن اونم گفت باشه و پس نیا  منم بهش ای دادم بیا ی خونه برا من و بچه تو شهر بابام اجرا کنه خرجمونم بفرست توام خونه بابان زندگی کن حالا پیاماشو ببین بنظرتون تصمبمم درسته نمیتونم دیگ با این شرایط کنار بیام  شوهرم خیلی راحت قید منو بچشو زد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه باران خوبی 

همونی ک گفتی شوهرت فکر مبکنی با ی زن سن بالا هس؟؟

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

#‍ کوش

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

چقد مردا چسبیدن ب خانوادهاشون 😩😩😩

تو ک دل کندن از ننه بابات سختته غلط میکنی با دختر مردم تشکیل خانواده میدی

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

واقعا رو چه اساسی همسر انتخاب میکنید مگر مرد نباید تکیه گاه همسرش باشه یعنی چی وابستگی عواطفی داره به جاریم 😏وابستگی عاطفی فقط باید به همسر و فرزندشون داشته باشن نه جاری مشکوکن

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.