2777
2789
پاییزه پاییزه برگ درخت میریزه هوا شده کمی سرد رووی زمین پر از برگ کلاغه قاقار میکنه.  شکم ...

ابر سیاه و سفید رو اسمونو پوشید

دسته دسته کلاغا میرن به سوی باغا

همه با هم میگن به یک صدا غارغار غار

خدانگهدار

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علم بهتره یا آغوش؟ 

فصل اگه پاییز باشه،

یار اگه کنار باشه،

باد آروم اگه پرده‌رو تکون بده،

بوی بارون اگه قاطی بشه با بوی عطر تنش

تو بگو کل دنیا یا آغوش؟ 

تو بگو بهشت یا آغوش؟ 

آغوش

آغوش

آغوش …

محمد_یغمائی#  

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
پاییزه پاییزه برگ درخت میریزه هوا شده کمی سرد رووی زمین پر از برگ کلاغه قاقار میکنه.  شکم ...

چه عارفانه خیلی کیف کردم😂

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
علم بهتره یا آغوش؟  فصل اگه پاییز باشه، یار اگه کنار باشه، باد آروم اگه پرده‌رو تکون بده، ب ...

میشه لطفا بگین محمد یغمایی کیه جالب بود متنش

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
ابر سیاه و سفید رو اسمونو پوشید دسته دسته کلاغا میرن به سوی باغا همه با هم میگن به یک صدا غارغار غ ...

وای مهد😍😍😍😍با مامانم تمرین میکردیم اینو

😭😭

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

بوديمُ و كـَسى قَدْر نَدانِسْتْ كِه هَستيم !

باشَدْ كِه نَباشيمُ و بِدانَنْد كِه بوديم ...(:

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

من معجزه را...

فردی مینامم... 

که میشود درآغوشش 

عالم وآدم را ازیاد برد...!!

المیرا_دهنوی#  

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

گاهی وقتا دلم میخواد مثله جودی ابوت باشم

پر انرژی...

با خندهایی که از ته دلن...

گریه هایی که با دلیلن...

با اون شخصیتی که جلو هیشکی نمیشکنه..

و یه بابا لنگ دراز که واسش بنویسم...!

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
میشه لطفا بگین محمد یغمایی کیه جالب بود متنش

شاعره دیگه عزیزم :/ 

چه عارفانه خیلی کیف کردم😂

چیزی بود که از دستم بر اومد.

کلا خعلی رمانتیک و اهل شعرم😃😃😃😃😃

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

همین که دور میشوی از من

چیزی درونم از هم میپاشد

چیزی شبیه

زندگی...♥️

🖋 #جین_وبستر

📚 #بابا_لنگ_دراز_عزیزم