2777
2789
عنوان

لطفا اگ کسی داره از اینترنت پول درمیاره بیاد به منم یاد بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 131 پست
خب منکه که گوشی دارم فقط یه راه واسه کسب درامد با گوشی بگید لطفا

بعضیا بیت کوین با گوشی استخراج میکنند که شنیدم با گوشی ارزشش رو نداره چون گوشی رو خراب می‌کنه، اینستا داری؟؟؟ اونجا خیلیا کار بیت کوین رو انجام میدن میتونی از اونا بپرسی 

بیت_کوین# رو سرچ کن میتونی از اونا راهنمایی بگیری

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه حتما.من منظورم این بود که کسی قصد اذیت کردن داشته باشه.شما از کجا میفهمید واقعا کد مشکل داشته ی ...

از جاهای معتبر خریداری میشن بصورت کارت هستن- دوصورت هست یا کد نامعتبر که معلوم میشه کد اشتباه وارد کردن 

ی موردم که استفاده شده! که این مورد معلوم میشه قصد سواستفاده دارن ؛

شما بدون هیچ سرمایه ای میتونید کانال بسازید نرخ باتوجه به بقیه قیمت بستها تعیین کنید و بفروشید 

همیشه اخرش خوب میشه اگه خوب نشد بدون که هنوز اخرش نشده...چاپلین
بعضیا بیت کوین با گوشی استخراج میکنند که شنیدم با گوشی ارزشش رو نداره چون گوشی رو خراب می‌کنه، اینست ...

اینستا دارم با گوشی هم چن بار تلاش کردم بیت کویین  بگیرم ولی خیلی کم بود ارزش نداشت

دیگه چرا چنج میکنی الان همه دنبال دلارن که فرزندم😊 وامم میدی؟

خب چیکار کنم مجبورم برای امرارمعاش از ریال استفاده کنم البته همشو که چنج نمیکنم اون بخشی که لازم دارم رو چنج میکنم

اینستا دارم با گوشی هم چن بار تلاش کردم بیت کویین  بگیرم ولی خیلی کم بود ارزش نداشت

الان با کامپیوتر خونگی هم نمیتونین استخراج کنین چه برسه گوشی

کاربر مرد هستم اسمم شاهین نه شهین😊
از جاهای معتبر خریداری میشن بصورت کارت هستن- دوصورت هست یا کد نامعتبر که معلوم میشه کد اشتباه وارد ک ...

یعنی شما واقعا الان  ماهی۲ملیون درامد داری؟چچن مماه طول کشید که به همچین  درامدی رسیدین؟؟

خوش به حالت پولدار میشی منکه لپ تاپ و کامپیوتر ندارم تازه تو سایته هم رفتم همش انگلیسی بود هیچی سردر ...

نگران نباش بقول استادم راه های رسیدن به خدا زیاده، اون هشتگرد رو سرچ کن امیدوارم راهی باشه، اگه نشد بگو کلی ایده درآمد زایی دارم کمکت می‌کنم