2777
2789
عنوان

بهداشت محیط

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 25 پست
اره طرح داره منتها طرحش اختیاریه

طرحش چجوریه؟جای خاصی کار میکنن؟یا اینکه کلاسی چیزی داره؟چون اینجور که به من گفتن گفتن که کلاس میره

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرحش چجوریه؟جای خاصی کار میکنن؟یا اینکه کلاسی چیزی داره؟چون اینجور که به من گفتن گفتن که کلاس میره

حتما دوره آموزشی میره 

یکی دو هفته میفرستن اینور اونور ک کار یاد بگیره . اینم جزو دوره طرح و کارشه. حقوق هم داره

حتما دوره آموزشی میره  یکی دو هفته میفرستن اینور اونور ک کار یاد بگیره . اینم جزو دوره طرح و ک ...

آها ولی اون که بیشتر یکی دو هفته هس

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
ما موقع استخدامی نزدیک دو ماه کلاس رفتیم طرحیا نهایت دو سه جلسه میرن کلاس. نمیدونم شایدم استخدام شد ...

ممنونم خانمی

ببین من خودم بهداشت حرفه ایم. اگه طرح بخواد بره نه کلاس نداره ثبت نام میکنه وقتی توبتش شد میره طرح معمولا تو مرکز بهداشت کار میکنن.

ولی اینکه که کلاس میره احتمالا طرح تحول نظام سلامت هست. کارش قراردادیه یه مدت کلاس میرن اموزش نیدن بعد میرن سرکار

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
ببین من خودم بهداشت حرفه ایم. اگه طرح بخواد بره نه کلاس نداره ثبت نام میکنه وقتی توبتش شد میره طرح م ...

سلام ببخشید شما نظرتون راجع به رشته بهداشت محیط چیه؟ سریع کار گیرشون میاد؟ بیمارستان هم میخوان این رشته رو:-*

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود...... 
سلام ببخشید شما نظرتون راجع به رشته بهداشت محیط چیه؟ سریع کار گیرشون میاد؟ بیمارستان هم میخوان این ر ...

سلام اگه بخوام بازار کار رشته های بهداشت بگم به ترتیب بهداشت حرفه ای. بهداشت محیط.بهداشت عمومی.

بله بیمارستان ها کارشناس بهداشت محیط دارند. مراکز بهداشت ؛ آب و فاضلاب هم میتونن استخدام بشن. 

چند سال پیش بازار کارش خوب بود ولی الان اشباع شده.هر بیمارستانی دیگه الان بهداشت محیط دارند.

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....