2777
2789

‏یارو رفت انجمن اهدای اعضای بدن عضوبشه، جوگیر شدهمه اعضاء بدنو علامت زد. 
بعدازمرگش بیمارستان یه شلوارکردی و یه مشت سبیل تحویل خانوادش داد.

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
حسابدار شرکتمون استاد سوتیه.داشت بتبت حساب وکتاب با یک مشتری شرکت دعوا میکرد میخواست بگه صورتحسابهات ...

وااای این من بودم همیشه حرفام.نصفست صدبارم بهم.گفتن درست حرف بزن دیگه وقتی هولم بدتر

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز پیش دایی  اومده بود خونمون نشسته بود روز زمین بعد ابجیم از راه اومد دایی میخواست بلند  بشه حال و احوال  الجیم میخواست بگه بلند نشین بشسنین گفت گفت بلند ننشین پاشو 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........

عارفی را پرسیدند تردمیل چیست؟

گفت تردمیل همان ایران است که هر چه در آن سگدو بزنی به جایی نمیرسی!

(الان فقط این ب ذهنم رسید اونم بخاطر اینکه همین چن دقیقه پیش شنیدم. حالا اگ خوب نبود شما به بزرگورای خودتون ببخشید# )

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

(   ﺏَ ﺭَ ﺏَ ﺏَ   ) ﭼﯿﺴﺖ؟

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

به معنای برو بابا ست که ایرانیها ﺩﺭ ﭘﺎﺭﻩ ﺍﯼ ﻣﻮﺍﻗﻊ ﺑﺎ ﺩﻫﻨﯽ ﮐﺞ ، ﻭﺍﺳﻪ ﺗﻀﻌﯿﻒ ﺭﻭﺣﯿﮥ ﻃﺮﻑ ﺑﮑﺎﺭ ﻣﯿﺒﺮﻥ !

الان دارید امتحان میکنید؟؟؟

تبریک میگم شما یه ایرانی اصیل هستید (^_^)

من تازه ازدواج کرده بودم با مادر شوهرم رفته بودم تره بار خرید کنم فروشنده اجازه نمیداد سوا کنیم خودش پاکت پر میکرد میوهاش روبصورت مخروطی چیده ود سمتی که مشتری میدید میوه های خوب و سالمی بود منم گفتم از هر کدومش برام بکش اونم از اون سمت مخروط که خودش میدید میوه هه رو پر کرد و داد دستم منم پولش رو حساب کردم وقتی در پاکت رو باز کردم دیدم میوهاش همه لک دار و خرابن گفتم نمیخام پولمو پس بده مرده گفت پس نمیگیرم میخواستی از اول نخری منم حرصم گرفت و با عصبانیت با صدای بلند گفتم این که نشد تو از جلو نشون میدی از عقب میدی یهو فهمیدم وای چی گفتم یه عالمه ادم دور و برمون بودن مرده غش کرد از خنده مادرشوهرم هم همینطور دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم منم زدم زیر خنده همه ی مردم دور و برمونم میخندیدن فورا پاکتها رو برداشتم و در رفتم

یه بار تو ازمایشگاه یهو یه اهنگ خفن از گوشی دوستم شرو کرد به خوندن(داشت سر کلاس شِیر میکرد پلی شد)من ...

اگه استاد ما بود شیرینی میخواست 😂😂😂😐😁😐

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

وای چند روز پیش رفته بودیم بیمارستان شوهرم تنگ نفس داشت بهش اکسیژن زدن 

توهمون موقع یه پیر مردرو اوردن طفلک نفسش قطع شده بود پرستاراهم براش کار انجام نمیدادن 

یهو همراه پیر مرده شروع کرد دادوبیداد که بیاین کمک 

شوهر منم ازون دور دا د زدآقا بدو بیا مال منو بکن دهنش😂😂😂😂 همه پرستارا مرده بودن از خنده

هم خندم گرفته بود هم دلم واسه پیرمرده سوخت

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷

wc. Wc. Wc. Wc. Wc .wc. wc .wc. wc. Wc. Wc. Wc.

اینو بفرست به پنج نفر    توالت خونتون فرنگی میشه منم اول باور نمیکردم ولی شد....قطع کننده زنجیره نباش

یکی نفرستاد چاه دستشوییشون گرفت.

نخند، بفرست...

عارفی را پرسیدند تردمیل چیست؟ گفت تردمیل همان ایران است که هر چه در آن سگدو بزنی به جایی نمیرسی! ...

خیلی خندیدم 😂😂😂

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
اگه استاد ما بود شیرینی میخواست 😂😂😂😐😁😐

نه بابا با اون گوشی که من از کیفم دراوردم نشون دادم و گفتم فک کردن این دیوانست یاعقده گوشی داره با عقده اون پسره رو😂😂😂تا یه مدتم البته فامیل پسره رو نمیگفت میگفت دوست خانم فلانی😂😂😂

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅
دوستم به استاد گفت استاد بالاخره موضوع مورد علاقمو پیدا کردم مرفولوزی وخواص  کی یی ی ر (سیر منظ ...

😂😂

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

عروس عموم برام تعریف کرد تازه عقد کرده بودم

رفتم خونه مادر شوهرم.بنده خدا ران پاش سوخته بود پانسمانش رو میخواستن باز کنن ،خون زد بیرون.

منم یا صدای بلند به شوهرم گفتم احمد جان پاشو پاشو تو بلد نیستی.سر زخم رو باز کردی ،نگا نگا چقدر ک.ون(خون) 

ناگاه سکوتی سنگین بر جمع حکم فرما شد

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.

یه بارم یه خانومه میخواسته خیار بخره میبینه زیادخوب نیست میگه اینا که پلاسیده س شق نیست نمیشه جلوبزاری   

منظورش جلوی  مهمون بوده

خدایا شکرت منو عشقم وپسرمون باهم خوشبختیم